Korišćenje operativnog sistema Windows za bolji pristup sistemu Office

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Da biste Office 2016 pristupačnijim osobama sa umanjenim sposobnostima, iskoristite alatke pristupačnosti koje možete pronaći u postavkama Windows jednostavan pristup.

U ovom članku

Istraživanje postavke jednostavnog pristupa

Najčešće korišćene pristupačnosti opcije su deo postavki računara ili uređaja. Da biste istražili opcije, uradite nešto od sledećeg:

  • Pritisnite taster Windows Start meni, izaberite stavku postavke (Windows 10) ili Promeni postavke računara (Windows 8), a zatim izaberite Jednostavan pristup.

  • Idite u Centar za lakše korišćenje računara tako što ćete pritisnuti taster sa Windows logotipom ključnih + U.

Traženje postavke za pristupačnost

  • Pritisnite taster Windows da biste pristupili Cortana prozora. Čućete, "Cortana prozor, polja za pretragu za uređivanje".

  • Otkucajte Trenutne postavke prikaza za pristupačnost.

  • Koristite taster STRELICA NADOLE da biste potražili rezultata pretrage. Pritisnite taster Enter da biste izabrali jednu.

Tehnička podrška za osobe sa umanjenim sposobnostima

Microsoft želi da obezbedite najbolje moguće iskustvo za naših klijenata. Ako imate umanjenim sposobnostima ili imate pitanja vezana za pristupačnost, obratite se Microsoft službi Answer Desk za tehničku pomoć.

Tim podrške službe Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima obučen je za korišćenje mnogih popularnih pomoćnih tehnologija i može da ponudi pomoć na engleskom, španskom, francuskom i američkom znakovnom jeziku. Posetite lokaciju Microsoft Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima da biste saznali detalje o kontaktu za svoj region.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže grešaka u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Deli Facebook Facebook Twitter Twitter E-pošta E-pošta

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×