Korišćenje tasterskih prečica iz sistema Office 2003 u programima sa glavnom trakom

U nekim Microsoft Office programima meniji i trake sa alatkama zamenjeni su glavnom trakom koja je deo Korisnički interfejs Microsoft Office Fluent interfejsa. Međutim, ako ste zapamtili i navikli da koristite tasterske prečice iz programa Microsoft Office 2003, i dalje možete da ih koristite.

Napomena : U programu Microsoft Office Outlook meniji i trake sa alatkama i dalje su delovi glavnog prozora programa. Međutim, u otvorenim stavkama poput e-poruka tasterske prečice zamenjene su Office Fluent glavnom trakom.

Kada koristite tastersku prečicu iz sistema Office 2003, prikazaće se poruka koja vas obaveštava i podseća koje tastere ste pritisnuli. Na primer, kada u programu Microsoft Office Word ili Microsoft Office Excel želite da umetnete hipervezu u datoteku, a navikli ste da koristite sekvencu tastera za pristup iz sistema Office 2003, pritisnućete kombinaciju tastera ALT+I. Prikazaće se sledeća poruka koja vas obaveštava koje ste tastere pritisnuli: Office 2003 taster za pristup: ALT, I,. Kada ponovo pritisnete taster I, prikazaće se dijalog Umetanje hiperveze.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×