Korišćenje tasterskih prečica iz sistema Office 2003 u programima sa glavnom trakom

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. Potražite pronađete verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku za referencu.

U programima za Microsoft Office 2010 , meniji i trake sa alatkama zamenjene na traci, koja je deo Microsoft Office Fluent. Međutim, ako imate zapamtio i navikli da koristite tasterske prečice iz prethodnih verzija programa Microsoft Office, oni će i dalje funkcionisati.

Napomena : Ako koristite Microsoft Office Starter 2010, samo tasterskih prečica za funkcije koje su podržane u sistemu Office Starter će raditi. Više informacija o funkcije koje su dostupne u sistemu Office Starter, pogledajte članak Word Starter funkcija podržava i Excel Starter funkcija podrška.

Kada koristite taster za pristup iz starije verzije sistema Office, prikazuje se poruka da vas obavesti i podseća tastere koje pritisnete. Na primer, u Word 2010 koje želite da umetnete hipervezu u datoteku i koriste se pomoću tastera za pristup iz sistema Office 2003, tako da pritisnete taster ALT +. Podsetnik za tastere koje pritisnete prikazuje sledeću poruku: Office slovna prečica: ALT, se,. Kada pritisnete na ključne ponovo, prikazuje se dijalog Umetanje hiperveze .

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, može da sadrži greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×