Korišćenje tastature za kretanje po potezima mastilom i njihov izbor u programu OneNote za Windows 10

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

U programu OneNote za Windows 10 možete da koristite tastere sa strelicom na povezanoj tastaturi kako biste se lakše kretali po potezima mastilom i birali ih.


Uradite sledeće

  1. Otvorite stranicu koja sadrži crtež čije poteze mastilom želite da izaberete.

    Savet : Da biste napravili novi crtež, pročitajte članak Pisanje beležaka i crtanje u programu OneNote.

  2. Izaberite bilo koji postojeći potez mastilom na stranici, a zatim uradite nešto od sledećeg:

    • Pritisnite taster sa strelicom nadesno na tastaturi da biste premestili izbor na susedni potez mastilom blizu desne strane trenutnog izbora.

    • Pritisnite taster sa strelicom nalevo na tastaturi da biste premestili izbor na susedni potez mastilom blizu leve strane trenutnog izbora.

    Savet : Da biste dodali susedne poteze mastilom u trenutni izbor umesto da se prebacite na njih, držite taster Shift dok pritiskate taster sa strelicom nadesno ili nalevo na tastaturi i OneNote kombinuje poteze mastilom po kojima se krećete u jedan izbor.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×