Korišćenje programskih dodataka u programu Outlook na Vebu

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Programski dodaci za Outlook na vebu su programi ili uslužni programi koje vam pomažu da automatizujete određene zadatke. Koristite Outlook na vebu programske dodatke za proširivanje funkcija e-pošte dodavanjem informacija ili alatki koje možete da koristite dok prikazivanje ili kreiranje e-poruke.

Napomena : Programski dodaci mora biti uključen da se aktivira u e-pošte. Pogledajte članak Upravljanje programskim dodacima.

Programski dodaci koje dolaze sa programom Outlook na Vebu

Outlook na vebu dolazi sa nekoliko pošta programski dodaci, kao što su Moji predlošci, Bing mapei Predloženi sastanci. Ovaj članak opisuje ovih programskih dodataka i objašnjava kako funkcionišu svakog od njih.

Napomena : Ako koristite Office 365, dostupna je na dodatne programski dodatak po imenu Stavke Radnje . Programski dodatak stavke radnji nije dostupna za Outlook na vebu.

Moji predlošci

Koristite programski dodatak Moji predlošci za brzo Umetanje unapred učitanog teksta u e-poruku.

Koristite programski dodatak Moji predlošci

 1. Izaberite stavku novo na gornjoj traci za navigaciju da biste počeli da pišete novu e-poruku.

 2. U odgovarajućim poljima otkucajte primaoca i temu.

 3. Instaliranim programskim dodacima se nalaze ispod telo poruke. Kliknite na ikonu Moji predlošci . Ako imate mnogo programskim dodacima, možda ćete morati da kliknete na strelicu padajućeg menija da biste pristupili Moji predlošci.

  Snimak ekrana donjem delu e-poruku, ispod oblasti za telo sa kursorom koji pokazuje na ikonu "Moji predlošci" na krajnjoj desnoj.
 4. Odaberite stavku Moji predlošci programski dodatak da biste prikazali predloške.

  Izaberite stavku Moji predlošci programskog dodatka

  Napomena : Na unapred instaliranih programskih dodataka imate mogu se razlikovati na osnovu na lokalni standard i pretplatu.

 5. Tri predložaka dostupnih u Moji predlošcipodrazumevano. Izaberite jednu da biste umetnuli određeni tekst u telu poruke. Na primer, ako izaberete da odgovorim ćete kasnije, poruku „naslov na sastanak. Da će se uskoro”. će biti uključena u e-poruci koju pišete.

  Snimak ekrana moje 3 predložaka Podrazumevani predlošci: „Ćete odgovorim kasnije” tekstom „naslov na sastanak. Da ćete se uskoro. „;” Sam kasni” tekstom „Ponestaje mi vremena”, i „Ručak”? sa tekstom „Da li želite da se sastanete na ručak”?
 6. Da biste uredili tekst u predložak, izaberite stavku Uredi Uređivanje , dodajte ili izmenite tekst po potrebi, a zatim izaberite Sačuvaj.

Dodavanje predloška Moji predlošci programskog dodatka

 1. Izaberite stavku + predložak.

  Odaberite neku od dostupnih predložaka
 2. Otkucajte naslov za predložak i tekst koji želite da umetnete u e-pošte, a zatim izaberite Čuvanje.

  Snimak ekrana Moji predlošci tabli programa Outlook na Vebu tokom kreiranja novog predloška. Primer tekst za ime predloška „Rediguj”, a primer teksta za poruke je „Može vam pregled priložene materijal i e-mail na komentare”?
 3. Novi predložak se sada pojavljuje kao deo liste Moji predlošci .

  Snimak ekrana moje 3 predložaka Podrazumevani predlošci koje su: „Ćete odgovorim kasnije”, „Kasni koristim operativni”, „ručak”? i „, pregledajte” predložak dodao korisnik.

Brisanje predloška iz Moji predlošci programskog dodatka

 • Izaberite ikonu korpe za otpatke pored predloška koji želite da izbrišete. Predložak se briše odmah, a ne postoji opcija Opozovi radnju.

Bing mape

Bing mape je Kontekstualni programski dodatak za, što znači da ga automatski aktivira na osnovu teksta u poruci ili kalendar događaja. Na primer, ako postoji adresa u e-poruku, možete izabrati da biste pristupili mapa lokacije putem programski dodatak Bing mape.

Snimak ekrana e-poruke sa tekstom o sastanku i adresu sastanka će biti podvučeno koji ukazuju na to da može biti izabran da biste prikazali u Bing mape.

Bing mapa

Koristite programski dodatak Bing mape

 • Kreiranje i slanje e-poruke sa ulica, grad, država i Poštanski broj u telu poruke. Ako primalac otvori poruku u Outlook na vebu, trebalo bi da moći da izaberete adresu da biste otvorili mape lokacije na adresu.

Predloženi sastanci

Predloženi sastanci je drugi Kontekstualni programski dodatak. Kada koristite predloženi sastanci programskog dodatka, ako postoji vreme i datum u telu e-poruke, možete izabrati da biste otvorili karticu predloženi sastanci, a zatim zakažete događaj u kalendaru Outlook na vebu .

Snimak ekrana e-poruke sa tekstom o sastanku i kartice „Predloženi sastanci“ sa detaljima sastanka i opcijama za planiranje događaja i uređivanje njegovih detalja.

Koristite programski dodatak predloženi sastanci

 • Kreiranje i slanje e-poruke sa najmanje datum i vreme u telu. Ako primalac otvori poruku u Outlook na vebu, trebalo bi da moći da biste izabrali tekst da biste otvorili mapu adrese.

Stavke radnji

Važno : Stavke radnji programskog dodatka je dostupna samo Outlook na vebu za preduzeća. Ako koristite Microsoft nalog za prijavljivanje u uslugu, nećete videti ovu funkciju.

Stavke radnji je drugi Kontekstualni programski dodatak pomoću stavke Radnje programski dodatak, ako telo e-poruke uključuje zadatak predlog ili neki drugi tekst koji označava radnje bi trebalo da budu preduzete, primalac će videti Stavke Radnje na traci za programski dodatak.

Snimak ekrana stavke Radnje kartice sa naslov „Možemo da imamo radnju stavke”, tekst u telu poruke i Označavanje zastavicom za praćenje.

Koristite stavke Radnje programski dodatak (za Office 365 za poslovne korisnike samo)

 • Kreiranje i slanje e-poruke sa tekstom koji označava radnje bi trebalo da budu preduzete u telu poruke. Ako primalac otvori poruku u Outlook na vebu, videće Stavke Radnje na traci za programski dodatak. Izbor Praćenje zastavice stavke i dodaje ih u listuzadataka primaoca. Da biste saznali više o radu sa zadacima, pogledajte članak Korišćenje zadaci u programu Outlook na Vebu.

Upravljanje programskim dodacima

Možete da upravljate programski dodaci koji su vam dostupne tako što ćete izabrati postavke Ikona „Postavke“ , a zatim Upravljanje programskim dodacima.

U meniju postavke izaberite Upravljanje programskim dodacima
 • Odaberite stavku Moji programski dodaci da biste videli listu programskih dodataka imate dostupni za upotrebu.

 • Koristite klizače da programski dodatak da uključite ili isključite.

 • Takođe možete da pretražujete za programski dodatak da biste omogućili pomoću polja za pretragu .

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×