Korišćenje programskih dodataka u Outlook.com ili Outlook na Vebu

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ovaj članak vam pomaže da biste saznali više o radu programskih dodataka...

Zašto vidim Outlook programske dodatke u svom prijemnom poštanskom sandučetu?

Microsoft ima partnera vodeće kompanije da biste napravili programskih dodataka koji vam pomažu da se poslova direktno iz prijemnog poštanskog sandučeta. Programski dodaci u Outlook.com ili Outlook na vebu su programi ili uslužni programi koje vam pomažu da automatizujete zadatke kada prikažete ili kreirate poruke.

Kako programski dodaci funkcionišu?

Prethodno instalirani programski dodaci su podrazumevano omogućena, ali korisnici moraju i dalje pristanak pre nego što ovi programski dodaci mogu da pristupe podacima korisnika. Čak i nakon što ih aktivirate, oni možete samo da pokrenete kada dodirnite ili kliknite na dugme Dodaj u. Većina programski dodaci imaju pristup samo podaci u e-poruci koju radite u.

Kada instalirate programski dodatak u Outlook.com ili Outlook na vebu, ona će se pojaviti u druge verzije programa Outlook. Na primer, ako instalirate programski dodatak u Outlook na vebu, videćete programski dodatak kada otvorite Outlook 2016.

Programski dodaci su proveri valjanost korporacije Microsoft, uključujući i one koje možete da instalirate iz Office prodavnice. Više informacija potražite u članku izjava o privatnosti i odeljku odredbe i uslove u obrascu saglasnost za programski dodatak za.

Da biste saznali kako da koristite programske dodatke potražite u članku Korišćenje programskih dodataka u programu Outlook na Vebu.

Kako da omogućite ili onemogućite programske dodatke?

  1. Izaberite stavku postavke Ikona „Postavke“ > Upravljanje programskim dodacima.

    Snimak ekrana dugmeta „Postavke“.

  2. Za besplatne programske dodatke, koristite kontrole za uključivanje/isključivanje da ih uključite ili isključite. Za plaćene programske dodatke i besplatne probe, izaberite ga dobijete da biste završili kupovinu.

    Snimak ekrana preklopnik programski dodatak

Takođe možete da instalirate više programskih dodataka iz Office prodavnice.

Koji su zahtevi da koristite programske dodatke?

Platforma

Zahtevi

Outlook 2013 ili Outlook 2016 za Windows

Exchange 2013 SP1 +, Exchange Onlineili Outlook.com nalog

Outlook 2016 za Mac

Exchange 2013 SP1 +, Exchange Onlineili Outlook.com nalog

Outlook za iOS ili Office za Android

Exchange Online ili Outlook.com nalog (uskoro na Gmail nalozi)

Veb pregledač

Exchange Online ili Outlook.com nalog

Kako rade kontekstualni programski dodaci?

Outlook otkrije ako programski dodatak traženu ključne reči ili licima, kao što su predloge za sastanak ili adrese u poruku i da ih ističe. Imajte na umu da Microsoft uvek čuva privatnosti i ne pokušavaju da biste pročitali ili razumeti poruku. Iako ćete možda videti podvučeni tekst, informacije se ne šalju da programski dodatak.

Ne zaboravite, programski dodatak može da se pokrene samo pošto date saglasnost za aktiviranje i izaberete podvučeni tekst.

Da li programski dodatak šalje moje podatke u usluge nezavisnih proizvođača? Ako šalje, zašto to radi?

Programski dodatak možda šalju podatke u svoju uslugu, ali samo da biste dovršili zadatak zahtevane. Na primer, Bing mapama programskog dodatka mogu poslati informacije na mreži usluge Bing kako biste pronašli lokaciju zahtevane. Programski dodaci moraju da budu usaglašene tako što ćete im smernica za privatnost i Microsoft standarde. Pročitajte izjavu o privatnosti za programski dodatak za više detalja.

Gde mogu da dobijem više informacija o nekom programskom dodatku, njegovim ocenama i recenzijama?

Idite na Office prodavnicei potražite programski dodatak koji tražite. Izaberite programski dodatak da biste pronašli informacije kao što su pregled, zahtevima, ocene i redigovanja.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×