Korišćenje programa PowerShell za brisanje rezervisanje kalendara

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ovaj članak objašnjava kako nekoga sa uloge administratora u odgovarajuću Office 365 zakupca, koji takođe ima malo poznavanje Windows PowerShell, možete da izbrišete kalendar na neželjene Rezervacije .

Upozorenje : Rezervacije kalendar je gde su uskladištene sve relevantne informacije o toj rezervisanje kalendara i podataka. To uključuje poslovne informacije, logotip i radno vreme dodali prilikom rezervacije kalendar kreiran;  relevantne osoblja i usluge dodali prilikom rezervacije kalendar kreiran; i sve rezervacije i vremena zakazanih obaveza dodaju u kalendar za rezervaciju kada je kreiran. Kada rezervisanje kalendar se briše, ove informacije će biti trajno izbrisana, i ne mogu se spasti.

Povezivanje sa Exchange Online PowerShell

Pogledajte članak Povezivanje sa Exchange Online Power Shell za preduslovi i uputstva za povezivanje sa Exchange Online PowerShell.

Korišćenje programa PowerShell za brisanje rezervisanje kalendara

Kada pažljivo pročitajte i snimili korake opisane u TechNet članku upućuje iznad, možete preduzmite sledeće korake da biste trajno izbrisali kalendar na neželjene rezervisanje.

 1. Uverite se da koristite aktivni Microsoft PowerShell komandnom prozoru kada ste pokrenuli kao administrator.

  • PowerShell mogu se pokrenuti tako što ćete potražiti ga sa Windows Start meni.

  • Kada pronađete, na right click će se otvoriti sadržaja meni sa opcijom "Pokreni kao administrator".

 2. Unesite sledeću komandu:

  $user = get-credential

 3. Kada budete upitani, prijavite se pomoću akreditiva administratora zakupca za zakupca na Office 365 hostinga rezervisanje kalendar koji želite da biste trajno izbrisali.

 4. Zatim, na komandnoj liniji PowerShell unesite ovu komandu:

  $s = New-Pssession -ConnectionUri https://outlook.office365.com/powershell-liveid -Credential $user -Authentication basic -AllowRedirection -ConfigurationName Microsoft.Exchange

 5. Unesite sledeću komandu:

  Import-PSSession $s

 6. Kada se završi ovu komandu obradu, unesite sledeću komandu da biste dobili listu poštanske sandučiće rezervisanje u zakupcu:

  get-mailbox -RecipientTypeDetails Scheduling

 7. Otkucajte sledeću komandu:

  remove-mailbox [BookingCalendarToDelete]

  Uverite se da biste dodali razmak posle ukloni-poštansko sanduče i otkucajte ime tačnu rezervisanje poštanskog sandučeta pseudonim navedene koristeći komandu iznad koje želite da biste trajno izbrisali, bez zagrada.

 8. Unesite sledeću komandu:

  get-mailbox -RecipientTypeDetails Scheduling

  Ovo će vam omogućavaju da potvrdite da poštansko sanduče da biste želeli da biste trajno izbrisali više ne prikazuje na listi.

 9. Otkucajte Izađi kada budete upitani da zatvorite sesiju PowerShell .

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden računara sistem bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×