Korišćenje programa PowerPoint 2007 za otvaranje ili čuvanje prezentacije u drugom formatu datoteke

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Važno : 

  • Microsoft Office PowerPoint 2007 ne podržava čuvanje u PowerPoint 95 i starije datoteke formata.

  • Ako sačuvate Office PowerPoint 2007 prezentacije u starijoj verziji programa PowerPoint formatu datoteke, oblikovanje i funkcije koje su jedinstvene za Office PowerPoint 2007 može biti zadržani.

  • Pri otvaranju ili čuvanju dokumenata u formatu otvori dokument prezentacije (.odp), neka oblikovanja mogu nestati i ponašanje neke funkcije možda biti ograničene ili nije dostupna. Listu funkcije podržane u formatu otvaranje dokumenta potražite u članku funkcije podržane u formatu OpenDocument prezentacije (.odp).

  1. U Office PowerPoint 2007, otvorite prezentaciju koju želite da sačuvate u drugom formatu datoteke.

  2. Kliknite na Dugme Microsoft Office Slika dugmeta , a zatim kliknite na dugme Sačuvaj kao.

  3. U polje Ime datoteke unesite novo ime za prezentaciju, odnosno ostavite nepromenjen naziv ako želite da prihvatite predloženo ime datoteke.

  4. Sa liste Sačuvaj kao tip izaberite format datoteke koji želite, a zatim kliknite na dugme Sačuvaj.

    Više informacija o tome kako da biste izabrali format datoteke potražite u članku Formati datoteka koji su podržani u programu PowerPoint.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×