Korišćenje programa Outlook ugrađenu pretragu filtera

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Možete da pretražujete e-pošte za jednu reč ili frazu, ali Outlook takođe sadrži nekoliko ugrađenih pretrage. Da biste pronašli poruke zasnovane na jedan od ovih ugrađene pretrage kliknite na dugme Filtriraj e-poruku na traci.

Koristite ugrađene filtere programa Outlook

 • Iz bilo koje fascikle za e-poštu, izaberite stavku Filtriraj e-poruku iz Pronalaženje grupe na traci.

  Filtriraj e-poruku

  Kada izaberete filter, Outlook pretražuje poštanskog sandučeta na osnovu taj filter. Takođe ćete videti skraćenica za filter u polju za pretragu. Na primer, ako želite da prikažete sve e-poruke koje imaju priloge, možete da izaberete ima priloge ili u polju za pretragu otkucajte hasattachments:yes .

  Da biste obrisali filter za pretragu i prikazali sve stavke u fascikli izabrani pošta, kliknite na dugme Dugme „Zatvori pretragu“ u polje za pretragu ili na kartici " Pretraga ", izaberite stavku Zatvori pretragu.

  Polje „Trenutna pretraga“

Čuvanje prilagođene pretrage kao fascikle za pretragu

Pored upotrebe alatke za ugrađenu pretragu programa Outlook, možete da kreirate fasciklu za pretragu da biste sačuvali pretragu kao virtuelna fascikla. Da biste kreirali fasciklu za pretragu, pomerajte se nadole na listi fascikli Outlook dok ne vidite Fascikle za pretragu.

 1. Kliknite desnim tasterom miša Fascikle za pretragu i izaberite stavku Nova fascikla za pretragu.

 2. Odaberite neku od unapred konfigurisana pretrage fascikle, ili pomerite se nadole i izaberite stavku Prilagođena fascikla za pretragu.

 3. Imenujte vaša Prilagođena fascikla za pretragu, a zatim izaberite kriterijume.

 4. Koristite kartice u okviru Kriterijum fascikle za pretragu da biste naveli reči ili fraze za traženje, pošiljalaca, druge osobe uključena za ili Cc linija, stavke sa određenim kategorijama ili sve napredne pretrage kriterijuma. Kada završite, izaberite stavku u redu tri puta da biste kreirali fasciklu za pretragu.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×