Korišćenje programa Outlook bez naloga e-pošte

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da biste podesili Outlook 2016 ili Outlook za Office 365 kao menadžer ličnih informacija bez naloga e-pošte, koristite sledeće korake.

Napomena: Ovi koraci će funkcionisati samo za Outlook 2016 ili Outlook uz pretplatu na Office 365.

  1. Zatvorite Outlook.

  2. Kliknite na taster Windows, a zatim otkucajte Pokreni.

    Koristite dijalog "Pokreni" da biste kreirali profil bez e-pošte
  3. U prozoru "Pokreni", otkucajte Outlook.exe /PIM <your profile name> i kliknite na dugme u redu. Ovo će kreirati novi profil u programu Outlook bez naloga e-pošte. Zatim možete da koristite Outlook da biste uskladištili kontakti, zadaci i informacije iz kalendara.

Napomena: Ako kreirate Outlook profila bez e-adresu, kontakti, zadaci ili stavke kalendara možete kreirati samo biće dostupan na računaru na kojem ste kreirali profil. Ako koristite Outlook na drugom računaru ili uređaju, nijedan od vaše informacije će sinhronizovati osim ako dodajete nalog e-pošte u Outlook koji podržava deljenje kontakte, zadatke i stavke kalendara.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×