Korišćenje programa OneNote Web App u SharePoint biblioteci

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

OneNote Web App daje vi i vaš tim centralizovane mesto za prikupljanje beleške, razmenu ideja o temi ili sastavljanjem bitova i delove koji će postati formalno dokumenta.

OneNote Web App

  1. Idite u biblioteku dokumenata na SharePoint lokaciji, a zatim kliknite na vezu povezanu uz OneNote beležnicu.
    Beležnicu se otvara u prikazu za uređivanje, spremni ste za dodavanje neke beleške.

  2. Ako želite da izvršite promene u beležnici izvan šta možete da uradite u pregledaču, kliknite na dugme Otvori u programu OneNote na kartici Početak (zahteva OneNote 2010).
    OneNote Web App automatski čuva promene na SharePoint lokaciji.

Razmena ideja

U programu OneNote Web App, kada radite u beležnicu sa drugim osobama, možete da radite istovremeno. Slično wiki stranice, možete da vidite ko je uneo koje promene, a ne može da vratite stranice na prethodnu verziju ako neko pravi promene koje ne želite.

OneNote Web App

  1. Kliknite na vezu povezan sa OneNote beležnicu, a zatim kopirajte URL prikazan u Veb pregledaču na e-pošte ili trenutne poruke koje šaljete osobama koje želite da radite.

  2. U programu OneNote Web App, kliknite na dugme Uredi u pregledaču za uređivanje radne sveske. Primaocima poruke da kliknete na vezu poslali i uređivanje radne sveske, dok ga uređujete. Videćete sve promene izvrše.

  3. Da biste pratili ko je dodao koje delove sadržaja, izaberite karticu Prikaz, a zatim stavku Prikaži autore.

  4. Da biste prikazali prethodne verzije stranice, izaberite stavku Verzije stranice na kartici Prikaz , i kliknite na vremensku oznaku verzije koju želite da vidite.

Više informacija

Više informacija o korišćenju programa OneNote Web App potražite u Programu OneNote Web App kratak pregled i Uvod u OneNote Web App.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×