Korišćenje prilagođenih alatki u radnim prostorima verzije 2007

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Neke alatke u radnim prostorima verzije 2007 možda su prilagođene alatke koje su kreirane pomoću alatke za obrasce verzije 2007 ili pomoću alatke za InfoPath obrasce verzije 2007. Ove prilagođene alatke dele skup uobičajenih funkcija, ali su prilagođene za prikupljanje i prikaz stavki podataka na različite načine.

Napomena : SharePoint Workspace ne podržava prilagođavanje dizajna prilagođene alatke za obrasce ili alatke za InfoPath obrasce prilagođenih u programu Groove 2007. Ako koristite neku od ovih prilagođenih alatki i potrebne su vam promene dizajna, moraćete da tražite od člana radnog prostora koji i dalje koristi Groove 2007 da napravi ove promene. Ako nijedan član u radnom prostoru ne koristi Groove 2007, moraćete da pronađete nekoga i da ga pozovete u radni prostor kao menadžera.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×