Korišćenje poštanskog sandučeta na lokaciji za saradnju i koordinisanje e-pošte tima

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Organizacija i timovima unutar organizacije često imaju nekoliko različitih e-poštu niti će odjednom. To je lako za redove da pređe informacije da biste dobili izgubljenih ili prevideli i za komunikaciju prekinuti. Poštanski sandučići na lokaciji može pomoći da koordinacije i uskladištite tima ili vezane za projekat e-pošte na jednom mestu, tako da svi članove tima mogu da vide sve komunikacije.

Važno: Funkcija poštansko sanduče lokacije u SharePoint Online je koji se ukinut u martu 2017. Ova funkcija će biti uklonjen u potpunosti u budućem izdanju. Nove SharePoint Online organizacije neće imati pristup funkciju poštansko sanduče lokacije. Postojeće SharePoint Online organizacijama više ne možete da kreirate nove Poštanske sandučiće lokacije. Poštansko sanduče bilo koje lokacije koji je podešavanje i raspoređen mart 2017 će nastaviti da funkcioniše.
Će navodimo proces će vam pomoći prelaz na postojećim lokacijama poštansko sanduče lokacije u Office 365 grupu u septembra 2017. Ako trenutno koristite funkciju poštansko sanduče lokacije u SharePoint Online, trebalo bi da razmotrite promena na Office 365 grupama umesto toga da podrži scenarija za saradnju na e-pošte. Više informacija potražite u članku Korišćenje Office 365 grupama umesto poštanskim sandučićima na lokaciji.

Napomena: Funkcija poštansko sanduče lokacije će ostati podržane, ali je ukinut u sistemu SharePoint Server 2019, SharePoint Server 2016, SharePoint Server 2013 i SharePoint Server 2010 proizvodima. Klijenti preporučuje se da biste istražili deljenih poštanskih sandučića alternativu poštanskim sandučićima na lokaciji.

Na traci za brzo pokretanje izaberite stavku Poštansko sanduče.

Dugme „Poštansko sanduče“ na traci za brzo pokretanje

Poštansko sanduče na lokaciji se otvara kao drugo, odvojene prijemnog poštanskog sandučeta i fascikli struktura pored na nalogu e-pošte. Pošta poslata i iz naloga poštansko sanduče lokacije koji se dele između one koji imaju dozvole za saradnika na lokaciji SharePoint .

Podešavanje poštanskog sandučeta na Veb lokaciji

Možete da dodate poštansko sanduče na lokaciji kao primaocu e-pošte, slanje pošte iz poštanskog sandučeta ili ga dodate u omiljene lokacije. Da biste dodali poštansko sanduče na lokaciji, pogledajte članak Dodavanje poštanskog sandučeta lokacije aplikacije da biste zadržali e-pošte u kontekstu na lokaciji. Na lokaciju mora biti pošta omogućena. Ako nije obratite se administratoru.

Kada uključite poštanskom sandučetu lokacije na za važne e-poštu niti kopiju informacije u tom niti je uskladištena na lokaciji koja može da pristupi bilo ko iz tima.

Dodavanje poštanskog sandučeta na Veb lokaciji u red za, CCili BCC e-poruke.

E-poruka sa poštanskim sandučetom na veb lokaciji uključenim u red CC.

Možete da dodate e-adresu poštanskog sandučeta lokacije bilo koje grupe kontakata tima ili listama distribucije. Na taj način relevantne e-poštu automatski skladište se u poštansko sanduče na lokaciji tima.

Kada pisanje i slanje e-pošte iz poštanskog sandučeta na lokaciji, on se pojavljuje kao da je od vas.

Sve osobe sa dozvolom saradnika na lokaciji možete da pristupite poštansko sanduče na lokaciji, tako da više ljudi mogu da rade zajedno na nacrtu e-poruke.

Da biste sastavili poruku, kliknite na dugme Nova pošta.

Dugme „Nova pošta“ za poštansko sanduče na veb lokaciji.

Otvoriće se nova poruka u poštanskom sandučetu lokacije.

Dodavanje adresa u e-poruku u poštanskom sandučetu na veb sajtu

Ako koristite listu omiljenih kontakata u programu Outlook, možda će vam biti korisno i uključivanje fascikle iz poštanskog sandučeta na lokaciji u listu omiljenih lokacija.

U programu Outlook, možete da kliknite desnim tasterom miša fasciklu za poštansko sanduče lokacije, kao što su Prijemno poštansko sanduče, i zatim izaberite stavku Prikaži u omiljenim lokacijama. Ako imate dve fascikle na listi omiljenih lokacija sa istim imenom (na primer, dva prijemnim poštanskim sandučićima), Outlook automatski dodaje ime poštanskog sandučeta na ime fascikle (na primer, „prijemno poštansko sanduče – HRTeamSite@contosobistro.onmicrosoft.com”) tako da možete da identifikujete kojoj fascikli se koji.

Više informacija o Outlook "Omiljene lokacije" u članku Zadrži korišćenih poštanskih fascikli u omiljenim lokacijama.

Saradnju sa timom koristite poštansko sanduče na lokaciji

Vaš tim možete da koristite poštansko sanduče na lokaciji za saradnju na pisanja važne e-poruke ili sakupljanje razgovora u okviru relevantne nivou tima e-pošte. Vaš tim možete deliti važne dokumente bezbedno tako što ćete koristiti poštansko sanduče na lokaciji.

Kada to poštanskog sandučeta lokacije je podešen za vašu lokaciju, na e-pošte se kreira novi nalog sa imenom lokacije. Na primer, na lokaciji tima koristi URL: http://contoso.sharepoint.com/HRTeamSite. E-adresu za to poštansko sanduče lokacije je HRTeamSite@contoso.sharepoint.com.

Naslov veb segmenta

Mnogi timovi imaju razgovore putem e-poruke redovno. Često ove razgovore dovesti do informacija koje mogu da budu korisne reference negde do kraja. Možete da prosledite najkorisnije e-pošte u okviru niti u poštansko sanduče lokacije da biste ga sačuvali. Svako ko ima dozvole za doprinos lokaciji je zatim možete da otvorite poštansko sanduče na lokaciji i prikaz poruka. Članovi tima mogu kasnije otvorite poštansko sanduče na lokaciji pretražiti pošte snimljene u tom nalogu i prikaz istorije na to pitanje.

Drugi ideja za prikupljanje razgovore ove nivou tima e-pošte je CC e-adresu poštanskog sandučeta lokacije kada šaljete e-poruke u tim. Možete da dodate e-adresu poštanskog sandučeta lokacije na grupu kontakata ili listu distribucije, tako da on se automatski svaki put kada šaljete poštu sa timom.

E-poruka sa poštanskim sandučetom na veb lokaciji uključenim u red CC.

Ako vaš tim dokumente skladištite na lokaciji SharePoint , možete da ostvarite aplikaciju poštanskog sandučeta lokacije za deljenje dokumenata sa onima koji imaju pristup lokaciji.

Važno: Kada korisnici pregledaju poštansko sanduče na lokaciji u programu Outlook, vide listu svih dokumenata u bibliotekama dokumenata koje lokacije. Poštanski sandučići na lokaciji predstavite iste liste dokumenata za sve korisnike, tako da neki korisnici mogu da vide dokumente nemaju pristup da biste otvorili.

Ako koristite Exchange, dokumenti se takođe pojaviti u fascikli u programu Outlook, što dodatno olakšava prosleđivanje dokumenata drugima.

Prosleđivanje dokumenta iz poštanskog sandučeta na veb lokaciji

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×