Korišćenje operativnog sistema Windows za bolji pristup sistemu Office

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Da biste Office 2016 pristupačnijim osobama sa umanjenim sposobnostima, iskoristite alatke pristupačnosti koje možete pronaći u postavkama Windows jednostavan pristup.

U ovom članku

Istraživanje postavke jednostavnog pristupa

Najčešće korišćene pristupačnosti opcije su deo postavki računara ili uređaja. Da biste istražili opcije, uradite nešto od sledećeg:

  • Pritisnite taster Windows Start meni, izaberite stavku postavke (Windows 10) ili Promeni postavke računara (Windows 8), a zatim izaberite Jednostavan pristup.

  • Idite u Centar za lakše korišćenje računara tako što ćete pritisnuti taster sa Windows logotipom ključnih + U.

Traženje postavke za pristupačnost

  • Pritisnite taster Windows da biste pristupili Cortana prozora. Čućete, „Cortana prozor, polja za pretragu za uređivanje”.

  • Otkucajte Trenutne postavke prikaza za pristupačnost.

  • Koristite taster STRELICA NADOLE da biste potražili rezultata pretrage. Pritisnite taster Enter da biste izabrali jednu.

Tehnička podrška za osobe sa umanjenim sposobnostima

Microsoft želi da obezbedite najbolje moguće iskustvo za naših klijenata. Ako imate umanjenim sposobnostima ili imate pitanja vezana za pristupačnost, obratite se Microsoft službi Answer Desk za tehničku pomoć.

Timu za podršku službi Answer Desk ima iskustva u korišćenju mnoge popularne pomoćne tehnologije i može da pruži pomoć u engleski, španski, francuski i američke znakovni jezik. Posetite lokaciju Microsoft službi Answer Desk da biste saznali detalje o kontaktu za vaš region.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×