Korišćenje nezavisnih konvertora za uvoz i izvoz datoteka

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Možete da koristite konvertore za uvoz predloška obrasca za uvoz datoteka iz drugih programa i zatim koristite te datoteke kao Microsoft Office InfoPath predloške obrazaca. Konvertori za izvoz predložaka obrasca možete da koristite za izvoz InfoPath predloške obrazaca za korišćenje u drugim programima.

Ovaj članak objašnjava kako da pronađete konvertore za uvoz i izvoznici od nezavisnih kompanija i pojedinaca. Takođe opisuje kako da koristite te konvertore za uvoz i izvoznici u programu InfoPath.

Izaberite neku od sledećih mogućnosti:

Uvoz datoteke u InfoPath pomoću nezavisnog konvertora za uvoz

Izvoz datoteke iz programa InfoPath pomoću nezavisnog konvertora za izvoz

Uvoz datoteke u InfoPath pomoću nezavisnog konvertora za uvoz

Konvertori za uvoz predložaka obrazaca omogućavaju vam da kreirate u InfoPath predložak obrasca iz dokumenata ili obrazaca u drugom formatu. InfoPath uključuje dva obrasca predloška konvertore za uvoz, koji vam omogućavaju da konvertovanje postojeće Microsoft Office Excel radne sveske ili Microsoft Office Word dokumenta u InfoPath predložak obrasca.

Napomena : Morate da imate instaliran nezavisni konvertor za uvoz da biste dovršili ovu proceduru.

  1. U meniju Datoteka izaberite stavku Uvezi obrazac.

  2. U listi Izaberite način uvoza koji želite da koristite na prvoj stranici čarobnjaka za uvoz izaberite neki od već instaliranih nezavisnih konvertora za uvoz, a zatim kliknite na dugme Dalje.

  3. Sledite uputstva čarobnjaka za uvoz da biste završili uvoz datoteke.

Napomena : Funkcionalnost dobijene predloška obrasca zavisi od za određeni uvoz. U nekim slučajevima, kada uvezena predloška obrasca, možda ćete morati da biste ručno kreirali izvor podataka za novi predložak obrasca, a zatim da povežete kontrole u predlošku obrasca sa poljima ili grupama u izvoru podataka.

Vrh stranice

Izvoz datoteke iz programa InfoPath pomoću nezavisnog konvertora za izvoz

Konvertori za izvoz predložaka obrazaca omogućavaju kreiranje obrazaca i dokumenata u drugom formatu od predloška obrasca otvorenog u režim dizajna programa InfoPath.

Napomena : Morate da imate instaliran nezavisni konvertor za izvoz da biste dovršili ovu proceduru.

  1. Otvorite predložak obrasca koji želite da izvezete u režimu dizajniranja.

  2. U meniju Datoteka izaberite stavku Izvezi obrazac.

  3. U listi Izaberite način izvoza koji želite da koristite na prvoj stranici čarobnjaka za izvoz izaberite neki od već instaliranih nezavisnih konvertora za izvoz, a zatim kliknite na dugme Dalje.

  4. Sledite uputstva čarobnjaka za izvoz da biste završili izvoz predloška obrasca.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×