Korišćenje inteligentne tehnologije u programu Outlook na vebu

Outlook na vebu je dodala inteligentnu tehnologiju da biste uštedeli vreme.

Napomena: Trenutno, većina ovih funkcija je dostupna samo korisnicima u Severnoj Americi i samo na engleskom jeziku. Predloženi odgovori dostupni su na engleskom jeziku. Takođe su dostupni i na španskom i portugalskom u severnoj i Južnoj Americi. Funkcija "Predložene priloge" dostupna je svim korisnicima i na svim jezicima.

Veselive animacije

Dodajte malo baklje porukama koje ste primili tako što ćete omogućiti radosne animacije. Sa omogućenim veseliim animacijama videćete razliv ћivopisnih oblika kada otvorite poruku koja sadrži reči kao što su srećan rođendan ili Aj.

Brzi predlozi

Dok pišete poruku, Outlook može da označi ključne reči i predloži korisne informacije, kao što su obližnji restorani ili informacije o letu. Izaberite istaknutu ključnu reč i predlozi će izgledati da možete da odaberete i umetnete u poruku.

Predloženim odgovorima

Kada primite poruku u e-poruci na koju možete da odgovorite kratkim odgovorom, Outlook predlaže tri odgovora koja možete da koristite da biste odgovorili pomoću nekoliko klika.

Ako neki od predloga radi za vas, izaberite ga, a zatim izaberite Pošalji. Ako imate povratne informacije o predlozima, voleli bismo da čujemo šta mislite. Da biste delili povratne informacije, izaberite stavku Prijavi neprikladan tekst.

Snimak ekrana predloženih odgovora

Napomene: 

  • Predloženi odgovori generišu algoritam računara i koriste tehnologije za preradu i mašinsko učenje jezika za pružanje opcija odziva.

  • Predloženi odgovori se pojavljuju samo ako je uključen prikaz razgovora. Da biste uključili prikaz razgovora, izaberite stavku postavke Ikona „Postavke“ i odaberite opciju u okviru prikaz razgovora.

Planiranje sastanka

Jedna od opcija koje možete videti u predloženim odgovorima je Planiranje sastanka. Možete da je izaberete da biste brzo kreirali poziv za sastanak iz poruke.

Napomena: Jedini Planiranje sastanka Predloženi odgovor je dostupan samo u novom Outlook na vebu.

Snimak ekrana predloženog odgovora za planiranje sastanka

Isključivanje predloženih odgovora

Novi Outlook na vebu

  1. Izaberite Postavke Postavke > Prikaži sve postavke programa Outlook > pošta > sastavite i odgovorite.

  2. Opozovite izbor u polju za potvrdu Prikaži odgovorena predlozi.

  3. Izaberite stavku Sačuvaj.

Classic Outlook na vebu

  1. Izaberite stavku postavke Postavke > Pošta > predloženih odgovora.

  2. Opozovite izbor u polju za potvrdu Prikaži odgovorena predlozi.

  3. Izaberite stavku Sačuvaj.

Predloženi prilozi

Kada priložite datoteku poruci, sada možete da birate sa kratke liste priloga sa kojima ste nedavno radili ili to može biti relevantno za razgovor. Da biste saznali više o prilaganju datoteka, pogledajte članak Prilaganje datoteka u programu Outlook na vebu.

Prilaganje datoteka koje prikazuju predložene priloge

Uvid u sastanke

Kada u kalendaru prikazujete događaj sastanka,Outlook može da pokaže sadržaj koji je bitan za sastanak, kao što su poruke i datoteke u poštanskom sandučetu, datoteke na OneDrive for Business nalogu ili datoteke za koje imate dozvolu za pristup naOneDrive for Business nalozima kolega ili SharePoint lokaciji preduzeća.

Napomena: Uvid u sastanak se personalizuju za svaku osobu koja ih primi, tako da neće svi na sastanku biti obavezno da vide isti predloženi sadržaj. Uvid u sastanak će vam pokazati samo sadržaj kojem imate pristup.

Snimak ekrana saznanja za sastanak

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×