Korišćenje funkcije TalkBack za deljenje prezentacija u programu Skype za posao za Android

Korišćenje funkcije TalkBack za deljenje prezentacija u programu Skype za posao za Android

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Čitanje simbola naglas sa sadržajem oznake čitača ekrana. U ovoj temi se govori o korišćenju čitača ekrana uz Office

Ovaj članak je za osobe koje koriste program za čitanje ekrana za Office proizvode i deo je skupa sadržaja Office pristupačnost. Uopšteniju pomoć potražite u članku Matična stranice podrške za Office.

TalkBack, čitač ugrađene Android ekrana, možete da koristite za deljenje PowerPoint prezentacije tokom Skype za posao za Android sastanka.

Napomene : 

 • Nove funkcije usluge Office 365 izdaju se postepeno pretplatnicima na Office 365, tako da aplikacija možda još uvek nema ove funkcije. Da biste saznali kako možete brže da preuzmete nove funkcije, posetite stranicu Kada dobijam najnovije funkcije u sistemu Office 2016 za Office 365?.

 • U ovoj temi se pretpostavlja da koristite ugrađeni Android čitač ekrana, TalkBack. Da biste saznali više o korišćenju programa TalkBack, idite na Android pristupačnost.

 1. Otvorite Skype za posao za Android i po potrebi se prijavite.

  Savet : Ako se niste odjavili iz aplikacije Skype za posao za Android kada ste je poslednji put koristili, ona će se otvoriti bez zahteva za prijavljivanjem. Pomoć u vezi sa prijavljivanjem potražite u članku Početni koraci za korišćenje funkcije TalkBack sa programom Skype za posao za Android.

 2. Pridružite se sastanku.

 3. Uverite se da ste izlagač na sastanku. Ako ste vi organizovali sastanak, počinjete kao izlagač.

 4. Da biste delili prezentaciju u programu PowerPoint, na ekranu "sastanak", premestite fokus na dugme Više opcija i dodirnite dvaput. Na listi opcije su dostupne samo kada učestvujete u sastanku pomoću Android uređaju. Prikazivanje PowerPoint je prvu opciju. Ostale opcije u vezi sa sastanka za upravljanje uključuju Dodaj učesnike, isključite sadržaji Prebacivanje Audio izvor.

 5. Na sledećem ekranu pomerite fokus na Prezentuj PowerPoint. Čućete „Prezentuj PowerPoint, pridruži“. Dvaput dodirnite.

  Napomena : Iako možete da delite PowerPoint prezentaciju na sastanku u programu Skype za posao za Android, ne možete da delite svoj ekran ni sadržaj drugih aplikacija.

 6. Na sledećem ekranu pomerite fokus na lokaciju prezentacije, npr. Android uređaj ili OneDrive. Da biste otvorili izabranu lokaciju, kliknite dvaput.

 7. Potražite PowerPoint datoteku i pomerite fokus na nju. Dvaput je dodirnite da biste je otvorili. Čućete „Pokreni izlaganje“.

 8. U poruci Pokreni izlaganje pomerite fokus na dugme U redu i dvaput kliknite na njega. Prezentacija će se otvoriti i svi učesnici sastaka će moći da je vide.

Napomena : PowerPoint prezentaciju možete da delite na sastanku u programu Skype za posao za Android, ali ne u audio pozivu, video pozivu ili sesiji ćaskanja.

Takođe pogledajte

Korišćenje funkcije TalkBack za upućivanje poziva u programu Skype za posao za Android

Korišćenje funkcije TalkBack za upravljanje kontaktima u programu Skype za posao za Android

Tasterske prečice u programu Skype za posao za Android

Prvi koraci u korišćenju funkcije TalkBack sa programom Skype za posao za Android

Podesite uređaj za rad sa pristupačnošću u programu Office 365

Saznajte kako da upravljam Skype za posao pomoću dostupne funkcije

Tehnička podrška za korisnike sa umanjenim sposobnostima

Microsoft svim klijentima želi da obezbedi najbolji mogući utisak pri radu. Ako imate umanjene sposobnosti ili pitanja u vezi sa pristupačnošću, za tehničku pomoć se obratite Microsoft službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima. Tim za podršku službe Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima obučen je za korišćenje mnogih popularnih asistivnih tehnologija i može da pruži pomoć na engleskom, španskom, francuskom i američkom znakovnom jeziku. Idite na sajt „Microsoft Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima“ da biste saznali kontakt detalje za svoj region.

Ako ste korisnik iz državne institucije, privredne organizacije ili velikog preduzeća, obratite se službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima za velika preduzeća.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×