Korišćenje filtera da biste promenili prikaz datoteka ili stavki liste

Korišćenje filtera da biste promenili prikaz datoteka ili stavki liste

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

U okno filteri može pomoći da pronađete na datoteke ili stavke liste koju tražite. Kada napravite izbor filtera, stavke koje se ne podudaraju se uklanjaju iz liste prikazan na stranici.

Napomena : Neke funkcije se postepeno uvode u organizacije koje su se opredelile za program „Prvo izdanje“. Ako niste upisani u program „Prvo izdanje“, možda nećete videti ovu funkciju.

Otvaranje okna filtera

Kliknite na ikonu filtera Ikona "Filter" u gornjem desnom uglu liste ili biblioteke da biste otvorili okno "filter". Filteri vidite zasnivaju se na stavki na listi trenutno u prikazu.

Biblioteke dokumenata, možete da filtrirate listu da samo nedavne datoteke, prikaz datoteka uređivani u jednu ili više osoba ili prikaz samo datoteke određenog tipa, kao što su kao što su Word dokumente i PowerPoint slajdova. Ako kolona su zasnovani na kontrolisani metapodaci termin hijerarhije, možete da filtrirate na nadređenu uslove, kao i jedne stavke.

Postavke filtera

Kada ste filtrirali listu ili biblioteku i želite da biste se vratili na mesto gde ste počeli, kliknite na ikonu Obriši filter Ikona "Obriši filter" u gornjem desnom uglu okna filtera.

Kako funkcioniše u okno filteri zajedno sa zaglavljima kolona i prikaza

Okno "Filteri" radi zajedno sa SharePoint funkcije možda već poznajete kao zaglavlja kolona i prikaza. Filteri izabran u meniju zaglavlje kolone i prikazali na okno "filter". I to funkcioniše na isti način unazad. Izbore na okno "filter" Prikaži u izbori filtera zaglavlje kolone.

Okno "Filter" sa izbore zaglavlja kolona

Prikazi omogućavaju da biste sačuvali izbore filtera.

Sačuvajte prikaz opcija čuva izbora filtera

Dodatna pomoć za liste i biblioteke

Pomoći za SharePoint sadrži mnogo više članaka koji pokriva Dokumenti i biblioteke i podataka i liste.

Ne vidite svoj odgovor? Postavite pitanje na SharePoint Online Forum u Microsoft zajednici

Obratite se IT sektor ili administratoru dodatnu pomoć za određenu vaše organizacije. Ako ste SharePoint Online administrator, možete da otvorite i karta za podršku u centru administracije Office 365 .

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×