Korišćenje deljene fascikle na drugom računaru u sistemu SharePoint Workspace 2010

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako dodate nalog na drugi računar, deljenim fasciklama će biti naveden u radnim prostorima na traci za pokretanje u okviru nije na ovom računaru kada na listi je sortirano po kategorijama. Da biste preuzeli deljene fascikle, kliknite desnim tasterom miša na listi, a zatim izaberite stavku Preuzimanje radnog prostora. Deljene fascikle se preuzimaju na vaš računar ako ste prijavljeni na svoj nalog na drugom računaru koji ima ovu deljenu fasciklu ili ako je još jednog člana deljene fascikle na mreži.

Savet : Ako ste omogućili svojstvo radnog prostora za Preuzimanje automatski na svim računarima, na deljenu fasciklu će automatski se preuzimaju na vaš računar prvi put kada se prijavite na svoj nalog.

Kada se deljena fascikla preuzme, možete je izabrati da biste je otvorili. SharePoint Workspace od vas traži da navedete lokaciju fascikle na kojoj treba da se sinhronizuje sadržaj fascikle.

Ako još uvek niste dodali nalog na drugom računaru, ovu proceduru možete pokrenuti iz bilo koje deljene fascikle. U oknu Zadaci sinhronizacije izaberite stavku Pozovi moje druge računare i sledite uputstva u dijalogu Korišćenje naloga na drugom računaru. Ako ste već dodali nalog na drugom računaru, kada izaberete stavku Pozovi moje druge računare automatski će biti omogućena opcija svojstva radnog prostora Automatski preuzmi na sve moje računare.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×