Korišćenje dekorativnih fontova od nezavisnih dobavljača

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako želite da koristite fontove koji nisu uključeni u PowerPoint, možete da dobijete više skupova fontova od nezavisnih dobavljača.

Kada preuzmete i instalirate ove fontove (iz operativnog sistema Windows) zatim ih možete koristiti u bilo kojim aplikacijama softvera. Ali imajte ove stvari na umu:

  • Fontove nezavisnih proizvođača na sopstveni rizik.

  • Postoji mnogo legitimne lokacijama gde možete da kupite fontove. Međutim, neki dobavljači ne dozvoljavaju vam da ih ugradite. (Licenciranje prava utvrdite kako ili da li font može se ugradi u dokumentu). Ovo može biti problem ako planirate da pošaljete prezentaciju drugim osobama koje nemaju instalirane ove fontove. Ne vide fontove pažljivo ste izabrali. Umesto toga, vide font za zamenu odabrali neke od onih imaju na njegovom računaru.

  • Mada postoje lokacije sa besplatnim fontovima na vebu, neki fontovi su nekompletni skupovi i drugi mogu biti neusaglašeni sa fontovima koje već imate na računaru.

Fontovi koje možete da nađete na vebu

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×