Korišćenje datoteka grupe u programu Outlook na Vebu

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Većina osoba saradnja na dokumentima i druge datoteke sa svojim timovima i iskustvo je sada još lakšim za korisnike koji su pristupili svojim datotekama pomoću programa Outlook na Vebu.

Pristupite svim dokumentima grupe – novi prikaz za datoteke pruža pristup svim datotekama koje dele sa grupom, uključujući datoteke dele kao prilozi e-pošte, datoteke koje su uskladištene u biblioteci dokumenata SharePoint grupe i datoteke deljene iz usluge OneDrive ili druge SharePoint biblioteke dokumenata.

Koautor i komuniciraju brzo ispravke – sada možete da uredite dokument, a odgovori putem e-pošte Uporedni prikaz u programu Outlook na Vebu, tako da ne treba da se prebacite kontekste kako biste ažurirali dokument i o promenama komunicirate sa kolegama.

Brzo da pristupite e-pošte u vezi sa datotekom – sada je lakše da pristupite datoteci koja se deli sa vama putem e-poštu umesto da se pomerate kroz prijemno poštansko sanduče grupe.

Pristup datotekama

Da biste pristupili datotekama u programu Outlook na Vebu klijenta, izaberite stavku datoteke u zaglavlju grupe.

Izaberite stavku datoteke u Office 365 grupu da biste videli listu datoteka i fascikli uskladištene u grupi

U ovom prikazu, videćete datoteke koje su otpremljene u biblioteku dokumenata na grupu, videćete datoteke koje su deljene kao prilozi u porukama objavili na deljenoj prijemnog poštanskog sandučeta i datoteke podeljene u grupu iz OneDrive ili SharePoint. Datoteka se sortiraju hronološkim redosledom, na osnovu kada su poslednji put delili putem e-pošte, poslednje izmene ili otpremljene u biblioteku. Ne možete da promenite ovu sortiranje, ali ako želite da vidite datoteke različitim hronološkim redosledom idite u SharePoint biblioteci dokumenata tako što ćete kliknuti na dugme Pregledaj biblioteku u blizini gornjem desnom uglu.

Napomena: . URL ADRESA. PORUKA i. ASPX datoteke ne prikazaće se u prikaz biblioteke dokumenata grupe. Da biste videli te datoteke, idite na prikaz biblioteke dokumenata na SharePoint tako što ćete kliknuti na dugme Pregledaj biblioteku ka gornjem desnom uglu.

Da biste otpremili novu datoteku u biblioteku, samo kliknite na vezu Otpremanje na traci sa alatkama iznad liste datoteka.

Ako želite da pretražite datoteke biblioteke jednostavno otkucajte ključne reči u polju za pretragu u gornjem levom uglu prozora i pritisnite taster enter.

Koristite polje za pretragu u gornjem levom uglu prozora za pretragu datoteka tako što ćete ključne reči

Brisanje ili Preimenovanje datoteka

Brisanje ili preimenovanje datoteke, prvo idite u SharePoint biblioteci dokumenata klikom na dugme Pregledaj biblioteku ka gornjem desnom uglu. Kliknite desnim tasterom miša na datoteku koju želite da izbrišete ili preimenujete i odaberite stavku Brisanje ili Preimenovanje po potrebi.

Slanje e-poštom datoteka

Ako želite da pošaljete jednu od datoteka iz biblioteke kao prilog e-pošte, jednostavno kliknite na birač sa leve strane ime datoteke za svaki od datoteke koju želite da pošaljete i kada to uradite to dodatne opcije minimalno odmah iznad listi datoteka. Izaberite stavku e-pošte i novu e-poruku će koraci uz datoteke koje ste izabrali već priložene.

Izaberite datoteku da biste omogućili dugmad za prikaz, slanje e-poštom ili preuzimanje.

Rad sa prilozima e-pošte

Novo iskustvo datoteka sadrži moćne nove način da radite sa datotekama priložena e-pošte. Kada e-poruka se šalje deljene prijemno poštansko sanduče grupe koja sadrži Word, Excel ili PowerPoint prilog koji želite da uredite i pošaljite originalni autor, idite na odeljak datoteke , kliknite dvaput da biste otvorili datoteku i izaberite stavku „Uredi i odgovori” sa trake. Datoteke biće uskladištene u biblioteci dokumenata SharePoint grupe i otvorena u verzija na mreži relevantne Office aplikacije. E-pošte na odgovor će takođe biti poslata prvobitnom pošiljaocu, sa vezom ka uskladištene kopiju datoteke. Kada završite uređivanje, dodajte komentare u e-poruku i kliknite na dugme Pošalji.

Snimak ekrana sa priloge e-pošte

Idite na SharePoint biblioteku dokumenata

Pored poboljšanja razgovarali smo o iznad, takođe smo da vam bilo lakše da se direktno na SharePoint biblioteku dokumenata. Kada ste u odeljku datoteke grupe, videćete potražite biblioteku ka gornjem desnom uglu. Kliknite na nju i na SharePoint biblioteku dokumenata za ovu grupu će se otvoriti u pregledaču.

Takođe pogledajte

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×