Korišćenje automatske odgovore u aplikaciji pošta za Windows 10

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Koristite automatske odgovore da obavestite druge osobe koje ste odsutni iz grada na odmor, ili jednostavno nije dostupna za odgovaranje na e-poruke. Trenutno podržava samo Outlook.com, Hotmail i Office 365 naloge automatske odgovore.

Uključivanje automatskih odgovora

Kada uključite automatske odgovore, možete da kreirate prilagođenu poruku za slanje svaki put kada primite novu e-poruku. Možete odabrati da šalji automatske odgovore samo te osobe čije adrese nalaze u fasciklama kontakata na Outlook.com, Hotmail i Office 365 ili svim osobama koje vam e-poruke.

  1. Odaberite stavke postavke > automatski odgovori.

  2. Odaberite nalog i uverite se da klizač za Slanje automatskih odgovora podešen na.

  3. Otkucajte odgovor koji želite da pošaljete. Poruka se automatski čuva.

  4. Ako želite da pošaljete automatski odgovor samo za kontakte koji imaju, odaberite polje za potvrdu šalji odgovore samo za kontakte .

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Najčešća pitanja u vezi sa aplikacijama „Pošta“ i „Kalendar“ za Windows 10

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×