Korišćenje aplikacije Microsoft To-Do uz Outlook.com

Ako se u Outlook.com prijavljujete pomoću ličnog Microsoft naloga, onda samo kliknite na ikonu oznake potvrde da biste pristupili aplikaciji Microsoft To-Do direktno iz okna sa zadacima u usluzi Outlook.com. 

Međutim, imajte na umu da Microsoft To-Do trenutno ne podržava određene funkcije koje su dostupne u Outlook zadacima, kao što su datumi početka i završetka, status zadataka, procenat dovršenosti zadataka, nivoi prioriteta, radni sati zadataka, boje zadataka, opcija oblikovanja teksta u beleškama ili prilozi datoteka. Ako želite da koristite te funkcije, Outlook zadacima možete da pristupite u oknu sa zadacima tako što ćete u gornjem desnom uglu isključiti opciju Novi zadaci

Snimak ekrana koji prikazuje preklopni taster „Novi zadaci“ postavljen na opciju „Uključeno“

Okno sa zadacima postaje dostupno korisnicima u usluzi Outlook.com u fazama. Ako još uvek ne vidite tu funkciju u usluzi Outlook.com, strpite se dok radimo na tome da vam je obezbedimo.

Imajte na umu da je ona trenutno dostupna samo korisnicima koji se prijavljuju pomoću ličnog Microsoft naloga u Outlook.com. Ali ubuduće planiramo da je dodamo za poslovne i školske naloge, kao i za druge platforme. 

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×