Korišćenje aplikacije Microsoft To-Do uz Microsoft Flow

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pomoću radnji usluge Microsoft Flowza Microsoft To-Do možete lako da napravite novi zadatak u programu Outlook i uslugama Gmail, Google kalendar, Teams, HipChat, Planner ili bilo kojoj drugoj usluzi koju Flow podržava.

Da biste kreirali tok pomoću Microsoft To-Do, prijavite se Microsoft Flow sa istom poslovni ili školski nalog koji koristite sa Microsoft To-Do. Zatim izaberite konektor ili uslugu koju želite da pošaljete zaduženje iz.

Onda imate opciju da izaberete pokretač koji želite da pokrene tok, na primer Kada stigne nova e-poruka. Sada izaberite stavku +Novi korak, a zatim stavku Dodaj radnju. Od dostupnih radnji izaberite stavku Microsoft To-Do – Dodaj obavezu. Morate da uđete i u polje „Tema“ da biste dodali naslov obavezi. Zatim izaberite stavku Sačuvaj tok i spremni ste!

Recite da je moguće koristiti Microsoft To-Do sa Microsoft Flow pomoću poslovnog ili školskog naloga. U ovom trenutku, lični Microsoft nalozi nisu podržani, iako smo se podržava više tipova naloga u budućnosti.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×