Korišćenje SharePoint feed za vesti

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Lokacija tima i druge vrste SharePoint lokacija dobija SharePoint razmene sadržaja diskusionih grupa, koja je kao javne bloga ili na microblog. Možete da koristite SharePoint vesti da biste započeli razgovor sa osobama i da ostanete u toku sa stvarima poruku drugim osobama i deljenje.

SharePoint feed za vesti automatski dolazi uz lokacije tima

Napomena:  Vaša organizacija može da prilagodi ili ograniči neke funkcije opisane u ovom članku.

Prvi koraci u korišćenju SharePoint razmene sadržaja diskusionih grupa

Najbolji način da biste počeli da je da objavite nešto. U okviru pokretanje razgovora otkucajte poruku, kao što su kratku poruku ili pozdrava timu. Objavite nešto novi ili zanimljivo ili bilo šta želite da biste komunicirali sa članovima tima. Ako želite da dodate stvari kao što su veze, video zapisi i slika, možete da! (Pogledajte članak Dodavanje funkcije u objavu u feedu za vesti). Dve stvari koje treba imati na umu o oznaka i pominjanja:

  • Ako uključite oznake u poruku, članovi lokacije primate ispravke za vesti o tom oznakom samo ako prate lokaciju.

  • Možete da pomenete osoba koja nije član lokacije. Ta osoba će dobiti e-poruku koja sadrži tekst objavljene poruke u kojima se pominje je ta osoba i veza ka „Vide ceo razgovor”. Ako osoba prati vezu, oni vide odziv za zahtevate pristup za lokaciju tima od administratora lokacije. Administrator lokacije je obično osoba koja je kreirala lokacije.

Želite li da saznate više?

Idite ovde

Da biste izvršili sledeću radnju

Video: Korišćenje feeda za vesti na lokaciji tima

Pogledajte video o tome kako funkcioniše SharePoint razmene sadržaja diskusionih grupa na lokaciji tima

Vodič za brzi početak SharePoint feed za vesti

Preuzmite Vodič za brzi početak

Dodavanje funkcija poruci feeda za vesti

Saznajte kako da dodate veze ka Veb lokacijama, da biste ugradili video zapise, postavite pokazivač na dokument SharePoint ili uključivanje pominjanja, oznake ili slike u poruku

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Odaberite poslovnu društvenu mrežu: Yammer ili feed za vesti

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×