Korišćenje Microsoft zaduženja sa Cortana

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Sa integracijom naše Cortana je lakšim nego ikada da biste ostali u toku najvažnije zadatke svakog dana. Dodaj Outlook ili Office 365 nalog kao povezani usluga na Cortana i moći ćete da koristite Cortana da biste dodali podsetnike i zadataka na listi u programu Microsoft To-Do.

Snimak ekrana koji prikazuje Cortana i Microsoft To-Do otvorite operativnom sistemu Windows 10. Mleko je dodat na listu namirnica pomoću Cortana i je dostupna na listi namirnica u Microsoft To-Do

Kako da dodam moj Outlook ili Office 365 nalog za Cortana?

 1. Na Računaru izaberite Cortana > beležnicu > Upravljanje veštine > povezane usluge ,  
  ili na Cortana mobilne aplikacije (verzija 3.0 ili iznad) izaberite Cortana > Postavke > povezane usluge

 2. Izaberite tip naloga:

  1. Ako koristite lični Microsoft nalog: izaberite stavku Outlook

  2. Ako koristite enterprise nalog: izaberite stavku Office 365 (Napomena: ova opcija je trenutno dostupna samo za računar.)

 3. Povezivanje i podsetnike i listama preko Cortana, Microsoft To-Do i Outlook će pokrenuti sinhronizaciju.

Snimak ekrana sa Cortana otvoren na operativnom sistemu Windows 10 i povezane usluge meni otvorite.

Ako već imate Outlook ili Office 365 podešavanje kao povezani usluga u Cortana, započnite razgovor sinhronizacija Ako izvršite neku od ovih radnji od vas Windows Računaru (verzija 1803 ili iznad):

 1. Podsetnici: Cortana > beležnicu > organizator > podsetnike ili

 2. Lista: Cortana > beležnicu > organizator > liste

Zatim, prijavite se u Microsoft To-Do app ili Outlook sa istim lične ili poslovne nalog koristili ste ranije kada podešavate povezani usluge u Cortana. Podsetnici i liste će sada sinhronizovati preko Cortana, Microsoft To-Do i Outlook.

Napomena: Cortana integracija je dostupna samo na engleskom jeziku i u sledećim regionima – Australija, Indija, sad i UK. Ako želite da pristupite iz drugog regiona možete da promenite postavke jezika i regiona.

Saveti i rešavanje problema

Dok stalno radimo radi poboljšanja i produbljivanju integracije naše Cortana, mi smo svesni neka trenutnog ograničenja:

 • Najbolje funkcioniše kada prekinete vezu Wunderlist sa Cortana.

 • Pokušajte da isključite i podešavanje programa Outlook ili Office 365 povezani usluga ponovo ako podsetnike i liste ne sinhronizujete Cortana, Microsoft To-Do i Outlook čak i nakon izvršavanju korake gorenavedenu.

 • Na osnovu lokacije podsetnike može kreirati samo u Cortana, iako možete da ih prikažete u aplikaciji Microsoft To-Do.

 • Prilozi dodati pomoću Cortana dostupni samo u Cortana (neće se sinhronizovati sa Microsoft To-Do)

 • Na listi deljeni između više osoba u aplikaciji Microsoft To-Do će se pojaviti samo u Cortana za osobu koja ga delili. Sve članove na listi i dalje možete da pristupite na listi u programu Microsoft To-Do.

 • Možda ćete videti duplirane obaveštenja za jedan podsetnik – iz Cortana, Microsoft To-Do i Outlook aplikacije na Windows 10 PC ili iOS telefonu. Saznajte kako da promenite postavke obaveštenja u operativnom sistemu Windows 10.

 • Možda ćete videti podsetnike aplikaciju na iPhone Pokretački podsetnike podešavanje u Cortana. Ovo obično se dešava ako „Podsetnici” sinhronizacija uključena u postavkama > lozinke i nalozi > Outlook. Da biste isključili podsetnike Sinhronizuj da biste sprečili aktiviranja Cortana podsetnike podsetnik aplikacije.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×