Korišćenje Audio konferencije dinamičke ID-ova u vašoj organizaciji

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Usluga Audio konferencija se ažurira da obezbedi svaki Skype za posao i Microsoft Teams sastanka sa različitim konferencije ID-ove. Dinamički konferencije ID-ovi su značajnog poboljšanja preko statične konferencije ID-ove zato što pružaju:

  • Poboljšano bezbednosti Konferenciji ID-ove su jedinstvene za svaku Skype za posao ili Microsoft Teams sastanku i generišu kada planirani sastanak.

  • Bolje iskustvo za uzastopna i na stranu sastanke Sastanci za jednu organizator dobijaju određene informacije za biranje koji sprečava telefona učesnici jedan sastanak iz koji se mešana sa učesnicima u neki drugi kada su planirano nalaze jedan pored drugog.

  • Besprekorno prelaza Kada organizaciju je omogućena za dinamičku konferencije ID-ova, sve sastanke koje ste već planirano u vašoj organizaciji sa statične konferencije ID-ova će nastaviti da funkcioniše.

Savet : Dinamički ID-ovi su samo dostupne korisnicima koji su omogućeni za Audio konferencije i podesili Microsoft kao njihov dobavljača audio konferencije. Možete da Dodelite Microsoft kao dobavljača audio konferencije za korisnika.

Koje promene će videti korisnici iz organizacije?

Kada dinamički konferencije ID-ova da bude omogućen za vašu organizaciju, bilo koji novi Skype za preduzeća ili Microsoft Teams sastanka koji planirao korisnici u vašoj organizaciji koji su omogućeni za Audio konferencije konferencije ID-ova dokumenta koji će se razlikovati od na ID statične konferencije su imali pre. Organizatorima koji su imali statične konferencije dokumenta pre nego što treba da podseti korisnicima pridruživanje njihove sastanaka koji su sada treba da koristite novi ID konferencije u pozivu za sastanak pre nego što oni mogu da se pridruže.

Napomena : Sastancima koje su planirao korisnik sa statične konferencije ID-ova dokumenta pre nego što je organizacija je omogućena za dinamičku konferencije ID-ove i dalje će imati statične konferencije dokumenta, tako da su ćete nastaviti da biste planirali sastanke bez uticaja.

Ovi primeri prikazuju novo iskustvo za dva Skype za posao sastanke koje imaju su organizovane po istog korisnika, ali će odmah imati dve različite konferencije ID-ova dokumenta:

Sastanka #1 planirano od 9:00 AM za 10:00 AM i ima 93907123 kao njen ID konferencije:

Prvo dinamički ID konferencije.

Sastanka #2 planirao isti korisnik od 10:00 AM 11:00 AM i ima 16353789 kao njen ID konferencije:

Drugi dinamičke konferencije ID-ova dokumenta


Srodne teme

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×