Korišćenje čitača ekrana za pronalaženje kontakta u usluzi Skype za posao u programu Outlook na vebu

Čitač ekrana možete koristiti za pronalaženje kontakta u usluzi Skype za posao u programu Outlook na vebu To olakšava pronalaženje da li je kontakt dostupan i slanje trenutne poruke tom kontaktu.

U ovoj temi

Pronalaženje kontakta

  1. Otvorite Outlook na vebu u pregledaču i, ako je potrebno, prijavite se.

    Savet : Za pomoć prilikom prijavljivanja pogledajte članak Prvi koraci u korišćenju čitača ekrana sa uslugom Skype za posao u programu Outlook na vebu.

  2. Pritiskajte taster Tab dok ne čujete „Koristite strelicu nadole da biste koristili okno za razgovore usluge Skype za posao“, a zatim pritisnite taster sa strelicom nadole. Otvara se okno Skype za posao razgovori sa fokusom na listu Svi kontakti i čuje se „Kontakti, Svi kontakti, Imena kontakata“. U gornjem desnom uglu okna dostupna su dugmad Pretraži Skype, Kontakti i Novo ćaskanje . U donjem desnom uglu okna dostupno je dugme Isključi obaveštenja o ćaskanju.

  3. Pritiskajte taster Tab dok ne čujete „Pretražite razgovor, Otkucajte ime kontakta, Uredite, Otkucajte i pošaljite tekst.

  4. Otkucajte ime kontakta koji želite da pronađete.

  5. Kada čujete „Pretraga je ažurirana i pronađen je <X> rezultat u vašim kontaktima“, pritisnite dvaput taster Tab da biste se prebacili na listu. Čućete inicijale prvog kontakta, ime i (na primer, „Dostupan“, „Zauzet“).

  6. Za kretanje po listi koristite taster sa strelicom nadole.

  7. Kada čujete ime željenog kontakta, pritisnite Enter. Otvara se novo okno sa imenom i statusom kontakta, sa fokusom na okvir za tekst, u kome možete otkucati poruku.

Saznajte više

Tehnička podrška za korisnike sa umanjenim sposobnostima

Microsoft svim klijentima želi da obezbedi najbolji mogući utisak pri radu. Ako imate umanjene sposobnosti ili pitanja u vezi sa pristupačnošću, za tehničku pomoć se obratite Microsoft službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima. Tim za podršku službe Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima obučen je za korišćenje mnogih popularnih asistivnih tehnologija i može da pruži pomoć na engleskom, španskom, francuskom i američkom znakovnom jeziku. Idite na sajt „Microsoft Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima“ da biste saznali kontakt detalje za svoj region.

Ako ste korisnik iz državne institucije, privredne organizacije ili velikog preduzeća, obratite se službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima za velika preduzeća.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×