Korišćenje čitača ekrana za dodavanje emotikona u trenutne poruke u usluzi Skype za posao programa Outlook na vebu

Korišćenje čitača ekrana za dodavanje emotikona u trenutne poruke u usluzi Skype za posao programa Outlook na vebu

Skype za posao u programu Outlook na vebu je alatka za sastanke zasnovana na pregledaču koju možete da koristite kako biste se pridružili već zakazanim sastancima. Možete koristiti čitač ekrana da biste se pridružili sastanku koji je bio zakazan ili pomoću programa Outlook ili pomoću Skype za posao veb planera.

Ne morate da preuzimate niti instalirate bilo kakve aplikacije da biste se pridružili sastanku uz Skype za posao u programu Outlook na vebu. Jednostavno odaberite Pridruži se Skype sastanku u e-poruci ili zahtevu u kalendaru sa informacijama o sastanku.

Korišćenje čitača ekrana za dodavanje emotikona u trenutne poruke u usluzi Skype za posao programa Outlook na vebu

  1. Dok je fokus na okviru za uređivanje trenutnih poruka, pritiskajte taster Tab dok ne čujete „Dugme ’Izaberite emotikon’“.

  2. Da biste aktivirali okno „Izaberite emotikon“, pritisnite razmaknicu.

  3. Tab dok ne čujete „Okvir sa listom osmeha“, što je prvi emotikon. Zatim pritisnite strelicu nadesno ili nalevo da biste se kretali kroz izbore. Narator čita nazive emotikona.

  4. Kada je fokus na emotikonu, pritisnite Enter. Fokus se vraća na prozor za uređivanje.

Accessibility_NewsletterSignup

Microsoft svim klijentima želi da obezbedi najbolji mogući utisak pri radu. Ako imate umanjene sposobnosti ili pitanja u vezi sa pristupačnošću, za tehničku pomoć se obratite Microsoft službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima. Tim za podršku službe Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima obučen je za korišćenje mnogih popularnih asistivnih tehnologija i može da pruži pomoć na engleskom, španskom, francuskom i američkom znakovnom jeziku. Idite na sajt „Microsoft Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima“ da biste saznali kontakt detalje za svoj region.

Ako ste korisnik iz državne institucije, privredne organizacije ili velikog preduzeća, obratite se službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima za velika preduzeća.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×