Korišćenje čitača ekrana za dobijanje obaveštenja kad se datoteka ili fascikla se menja u sistemu SharePoint Online

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Možete da koristite čitač ekrana da biste kreirali obaveštenja koja vas obaveštavaju o promenama u datotekama i fasciklama u SharePoint Online. Kada kreirate obaveštenje, možete da navedete način isporuke (e-pošte ili tekstualne poruke), kada se šalje obaveštenje i koju vrstu promene aktiviranje obaveštenje.

U ovoj temi

Napomene

Kreiranje obaveštenja koja vas obaveštava kada se promene datoteke ili fascikle

 1. Prijavite se na Office 365 nalog organizacije, pokrenite SharePoint aplikaciju, a zatim otvorite biblioteku dokumenata.

  Savet : Biblioteke dokumenata u sistemu SharePoint Online imaju dva različita prikaza: klasični i SharePoint Online iskustvo. Za većinu ljudi, SharePoint Online iskustvo je podrazumevani prikaz. Međutim, ako čujete „Dugme 'Pogledajte'“ prilikom navigacije u biblioteci dokumenata, koristite klasični prikaz. Da biste prikazali SharePoint Online biblioteke dokumenata, pritisnite taster Enter kada čujete „Dugme 'Pogledajte'“. Kada se prikaz biblioteke dokumenata promeni u SharePoint Online iskustvo i kada se fokus pomeri sa dugmeta Pogledajte na vezu Novo, čućete ime biblioteke dokumenata i nakon njega reč „Novo“.

 2. Da biste prikazali SharePoint Online biblioteke dokumenata, pritiskajte taster Tab dok ne čujete „Dugme 'Pogledajte'“. Pritisnite taster Enter. Kada se prikaz biblioteke dokumenata promeni u SharePoint Online iskustvo i kada se fokus pomeri sa dugmeta Pogledajte na vezu Novo, čućete ime biblioteke dokumenata i nakon njega reč „Novo“.

  Savet : Ako ne čujete tekst „Dugme 'Pogledajte'“, to znači da već koristite SharePoint Online iskustvo.

 3. U prikazu liste ili pločice , izaberite datoteku ili fasciklu koju želite da primate obaveštenja za.

  Napomene : Da biste se prebacivali između prikaza liste i pločice prikaza:

  1. Tako da dugme " novo " i menija " Prikaz " su dostupne u meniju, uverite se da su bez datoteke ili fascikle izabrana u biblioteci dokumenata.

  2. TAB dok ne čujete „Novo, kreirajte novu fasciklu ili Office dokument na ovoj lokaciji”.

  3. Pritisnite taster sa strelicom nadesno dok ne čujete „Prikaži meni”, a zatim pritisnite taster Enter.

  4. Pritisnite taster strelica nadole dok ne čujete „Lista” ili „Pločice”, a zatim pritisnite taster Enter.

 4. TAB dok ne čujete „U meniju otvori”. (U naratoru, čujete „otvori”.)

 5. Pritisnite taster sa strelicom nadesno dok ne čujete „Još komandi, druge stvari koje možete uraditi sa izabrane stavke podmeni” (u narator, „Stavku menija”), a zatim pritisnite taster Enter. Otvara se u podmeniju.

 6. Pritisnite taster strelica nadole dok ne čujete „Alert me”, a zatim pritisnite taster Enter. Otvara se dijalog Obavesti me kada se stavke promene .

 7. Pritiskajte taster TAB dok ne čujete „Obavesti Uredi naslov” i otkucajte novi naslov za obaveštenje ako želite. (U naratoru, čujete „obavesti naslov”.)

 8. Da biste se premestili na polje za uređivanje korisnika , pritisnite taster Tab. Navedene su vaše ime i e-adresu. Da biste dodali druge korisnike da pošaljete obaveštenja, pritisnite taster Tab, a zatim otkucajte tačku i zarez (;) i korisničkog imena ili e-adresu.

 9. Da biste naveli metod isporuke, pritisnite taster Tab. Čujete „e-pošte radio dugme potvrđen”. U zavisnosti od toga kako je vaš nalog podešen, druge opcije isporuke, kao što je mogućnost da primaju obaveštenja o tako što ćete tekstualnu poruku, mogu biti dostupni. Ako dugme tekstualnu poruku nije dostupno, da biste ga izabrali, pritisnite taster strelica nadole. Ako izaberete ovu opciju, takođe možete odabrati da imate URL poslate u tekstualnoj poruci. Da biste to uradili, pritisnite taster strelica nadole, a zatim razmaknicu.

 10. Da biste naveli kako za filtriranje ili ograničavanje obaveštenja, pritisnite taster Tab. Čujete „Sve promene radio dugme izabrana”. Da biste izabrali neku od drugih opcija (neko drugi promenu u dokumentu, neko drugi se menja dokument koji je kreiran tako što ćete meili neko drugi menja dokument poslednji izmenio me), koristite taster strelica nadole.

 11. Da biste naveli koliko često želite da dobijate obaveštenja, pritisnite taster Tab. Čujete „Pošalji obaveštenje odmah radio dugme izabrana”. Da biste izabrali Pošalji dnevni rezime ili Pošalji sedmični rezime, koristite taster strelica nadole. Ako izaberete jednu od ove dve opcije da biste premestili kombinovani okvir sat vremena da biste naveli vreme, pritisnite taster Tab, a zatim koristite taster STRELICA NADOLE da biste izabrali jedan.

 12. Kartica na dugme u redu , a zatim pritisnite taster Enter.

Dodatne informacije

Koristite čitač ekrana da biste pregledali istoriju verzija datoteke u biblioteci dokumenata u sistemu SharePoint Online

Koristite čitač ekrana da biste pregledali aktivnosti datoteke u biblioteci dokumenata u sistemu SharePoint Online

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×