Kopiranje stilova ćelija iz druge radne sveske

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada kreirate novi stilovi ćelija u radnoj svesci, možda ćete želeti da ih učinite dostupnim u drugim radnim sveskama. Stilovi ćelija možete da kopirate iz te radne sveske u drugu radnu svesku.

 1. Otvorite radnu svesku koja sadrži stilove ćelija koje želite da kopirate.

 2. Otvorite radnu svesku u koju želite da kopirate stilove.

 3. Na kartici Početak, u grupi Stilovi izaberite stavku Stilovi ćelija.

  Slika glavne trake programa Excel

  Savet: Ako ne vidite dugme Stilovi ćelija , kliknite na dugme Stilovi, a zatim kliknite na dugme još dugmeta u Slika dugmeta pored polja stilova ćelija. Ili, ako vidite na polja stilova ćelija u grupi Stilovi koji sadrži preglede stilova, kliknite na dugme još pored polja stilova ćelija.

 4. Izaberite stavku Objedini stilove.

 5. U dijalogu Objedinjavanje stilova, u oknu Objedini stilove iz izaberite radnu svesku koja sadrži stilove koje želite da kopirate, a zatim kliknite na dugme U redu.

 6. Ako obe radne sveske sadrže stilove sa identičnim imenima, na sledeći način ćete morati da ukažete na to da li želite da objedinite te stilove:

  • Da biste stilove u aktivnoj radnoj svesci zamenili kopiranim stilovima, kliknite na dugme Da.

  • Da biste stilove u aktivnoj radnoj svesci ostavili nepromenjene, kliknite na dugme Ne.

   Napomena: Excel će prikazati poruku samo jednom bez obzira na broj parova sa identičnim imenom stila.

Savet: Kada premestite ili kopirate radni list iz jedne radne sveske u drugu radnu svesku, sve stilove koji se koriste na taj radni list se takođe kopiraju u toj radnoj svesci. Više informacija potražite u članku Premeštanje ili kopiranje radnog lista.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×