Kopiranje obrasca

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Treba da napravite kopiju obrasca u usluzi Microsoft Forms? To možete lako da uradite pomoću samo nekoliko klikova.

  1. Da biste kopirali sve ankete, test ili neki drugi tip obrasca, prvo idite na lokaciju Microsoft Forms na http://forms.microsoft.com, a zatim se prijavite u Office 365 sa školskim ili radite akreditive.

  2. Pronađite obrazac koji želite da kopirate na listi obrazaca, kliknite na dugme tri tačke (...) u gornjem desnom uglu prozora za pregled obrasca i izaberite stavku Kopiraj.

    Klik na dugme „Kopiraj“ u postojećem obrascu

Kada kopirate obrasca, samo strukturu obrazac se kopira. Nema odgovora podataka se prenosi u novi obrazac. Microsoft Forms daje novi obrazac isto ime kao postojeći obrazac i dodati broj na njega. Ako želite, možete da promenite ovu novo ime obrasca.

Novi obrazac kreiran kopiranjem postojećeg obrasca

Treba da unesete njen duplikat obrazac ili test za druge osobe da biste uredili?

Pogledajte članak Deljenje obrasca ili test kao predložak da biste saznali kako da kreirate poseban vezu koja omogućava drugima da duplirate test ili obrasca u svoj profil gde da vršite izmene na njega.

Imate povratne informacije za Microsoft Forms?

Želimo da vas čujemo! U gornjem desnom uglu prozora Microsoft Forms izaberite stavke Još opcija (...) > Povratne informacije. Takođe možete da posetite Microsoft Forms User Voice sajt da biste naveli predloge i glasali za ideje koje su drugi već prosledili.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×