Kopiranje obrasca

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Savet: Pravljenje ankete, testa ili upitnika pomoću usluge Microsoft Forms. Želite da napravite naprednu anketu? Probajte Microsoft Forms Pro.

Treba da napravite kopiju obrasca u usluzi Microsoft Forms? To možete lako da uradite pomoću samo nekoliko klikova.

  1. Da biste kopirali sve ankete, test ili neki drugi tip obrasca, prvo idite na lokaciju Microsoft Forms na forms.office.com, a zatim se prijavite pomoću Office 365 školu ili posao akreditiva ili Microsoft naloga (Hotmail, Live ili Outlook.com).

  2. Pronađite obrazac koji želite da kopirate na listi obrazaca, kliknite na dugme tri tačke (...) u gornjem desnom uglu prozora za pregled obrasca i izaberite stavku Kopiraj.

    Klik na dugme „Kopiraj“ u postojećem obrascu

Kada kopirate obrasca, samo strukturu obrazac se kopira. Nema odgovora podataka se prenosi u novi obrazac. Microsoft Forms daje novi obrazac isto ime kao postojeći obrazac i dodati broj na njega. Ako želite, možete da promenite ovu novo ime obrasca.

Novi obrazac kreiran kopiranjem postojećeg obrasca

Treba da unesete njen duplikat obrazac ili test za druge osobe da biste uredili?

Pogledajte članak Deljenje obrasca ili test kao predložak da biste saznali kako da kreirate poseban vezu koja omogućava drugima da duplirate test ili obrasca u svoj profil gde da vršite izmene na njega.

Imate povratne informacije za Microsoft Forms?

Želimo da čujemo šta imate da kažete! Posetite Microsoft Forms User Voice sajt da biste naveli predloge i glasali za ideje koje su drugi već prosledili.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×