Kopiranje i lepljenje u programu Chrome uz Office Online lokala

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

U programu Internet Explorer ili ivice, kada uređujete datoteke u sistemu Office Online, nije lako da biste kopirali tekst ili nalepite sliku u datoteku pomoću bilo na traci ili tako što ćete kliknuti desnim tasterom miša i izabrati opciju Kopiraj ili nalepite. U programu Chrome, međutim, kada pokušate da kopirate i lepite tako obaveštenje iskače od vas traži da umesto toga koristite tasterske prečice. To je zato što Chrome ne dozvoljava Veb stranicama aktivirati funkciju Nalepi. Kao rezultat morali smo da vam zatražiti da umesto toga koristite tasterske prečice. Veliki broj koji želite da biste mogli da koristite na traci ili padajući meni kao što je predviđeno u programu Chrome takođe i ste postavljali. Na lokaciji Office Online lokala omogućava da funkcionalnost je dostupna, besplatno u prodavnici Chrome Web danas.

Pronađite oznaku tipa

Da biste dobili besplatne Office Online lokala sledite ove korake:

  1. Kliknite na ovu vezu ili idite u prodavnicu Veb Chrome u pregledaču Chrome i potražite oznake tipa datoteke "Na lokaciji Office Online". Zvanično Office Online lokala u prodavnici Veb pregledača Chrome

    Dodajte oznaku na lokaciji Office Online iz prodavnice Veb pregledača Chrome
  2. U dijalogu "na lokaciji Office Online" odaberite stavku Dodaj u Chrome na vrhu prozora programa. Chrome biće vam zatraženo da biste potvrdili da želite da biste ga instalirali. Kliknite na dugme Dodaj proširenje i on će instaliranje u pregledaču, a zatim vam poruku o potvrdi.

    Chrome vas obaveštava da je na lokaciji Office Online lokala uspešno dodat

Sada bi trebalo da vidite Office Online lokala ikonu Na lokaciji Office Online lokala spremni za posao u programu Chrome u meniju Chrome oznake tipa datoteke u gornjem desnom uglu pregledača. Imate oznaku tipa instaliran i spreman za upotrebu.

Kopiranje i lepljenje funkcionalnost Office Online trebalo bi da sada biti potpuno funkciji u programu Chrome.

Takođe pogledajte

Da li imate pitanje u vezi sa lokacije Office Online koje smo nije odgovori ovde?

Posetite Office Online Answers zajednice

Pomozite nam da poboljšamo Office Online

Pogledajte članak Kako da biste poslali povratne informacije na lokaciji Microsoft Office?

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×