Kopiranje i lepljenje hiperveze na aktuelnu stranicu

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Na bilo koju stranicu u beležnici možete dodati hipervezu od izabranog teksta da biste prešli na drugu stranicu u beležnici. Ovo je korisno za unakrsno upućivanje na beleške ili za kreiranje sadržaja na prvoj stranici svakog odeljka u beležnici.

  1. Na bočnoj margini kliknite desnim tasterom miša na karticu stranice na koju bi hiperveza trebalo da upućuje.

  2. U priručnom meniju izaberite stavku Kopiraj hipervezu na ovu stranicu. Hiperveza ka izabrane stranice i naslov stranice se kopiraju u ostavu.

  3. Kliknite na lokaciju na stranici koja bi trebalo da sadrži hipervezu.

  4. U meniju Uređivanje izaberite stavku Nalepi. OneNote će umetnuti hipervezu koja, kada se klikne na prikazati svoju odredišnu stranicu.

    Savet : Kliknite na dugme Nazad na traci sa alatkama Standardno da biste se brzo vratili na prethodnu stranicu nakon što kliknete na hipervezu.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×