Kopiranje datoteke i fascikle između usluge OneDrive for Business i SharePoint lokacije

Kopiranje datoteke i fascikle između usluge OneDrive for Business i SharePoint lokacije

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada želite da delite datoteke sa različitim tim ljudi, ili čak i drugim timovima vlasništvo, možete da kopirate datoteke između OneDrive for Business i SharePoint lokacije. Možete da kopirate datoteke i fascikle iz OneDrive da SharePoint, iz SharePoint da OneDrive, u okviru SharePoint lokacije ili između lokacija. Čak možete da kopirate datoteke iz neke druge osobe OneDrive u sopstveni OneDrive.

Saznajte više o tome kada za čuvanje dokumenata u OneDrive for Business ili SharePoint ili Kopiranje datoteke u okviru ili između lokacija.

 1. Izaberite stavke koje želite da kopirate, a zatim izaberite stavku Kopiraj u.

  Snimak ekrana Kopiraj na komandu u usluzi OneDrive for Business

  Napomena : Ako ne vidite komandu Kopiranje , verovatno koristite klasični OneDrive for Business ili lokalno instance OneDrive for Business. Ako je tako, pratite korake SharePoint 2016 da premestite ili kopirate datoteke u okviru ili između lokacija.

 2. U okviru Odaberi odredište, izaberite lokaciju na koju želite da kopirate. Lokacija se pojavljuju u okviru ime vaše organizacije, kao što je Contoso u ovom primeru.

  Snimak ekrana na izbor odredišta prilikom kopiranja datoteke iz usluge OneDrive for Business na SharePoint lokaciji.

  Videćete različite lokacije u zavisnosti od toga gde se nalazite. Na primer, ako ste na lokaciji SharePoint , videćete svoju trenutnu biblioteku, vaš OneDrivei drugih lokacija. Možda ćete morati da biste izabrali Pregledanje lokacije da biste videli na lokaciju koju želite. Ako ne vidite bilo koje druge lokacije na listi kada kopirate stavke, vaša organizacija ne dozvoljava da kopirate više lokacija. Ako ste administrator SharePoint ili globalnog administratora za vašu organizaciju, pogledajte članak Dozvoljavanje ili sprečavanje prilagođenu skriptu da biste saznali kako da omogućite sajtova kopiranje u centru administracije SharePoint .

 3. Izaberite lokaciju na kojoj želite da se stavke da biste otišli, a zatim izaberite stavku Kopiraj ovde da biste započeli Kopiranje stavke.

  Snimak ekrana izbor lokacije prilikom kopiranja datoteke u sistemu SharePoint

Napomene : 

 • Do 500 MB datoteka i fascikli možete da kopirate odjednom.

 • Kada koristite Kopiranje dokumenata koji imaju Istorija verzija, samo na najnoviju verziju se kopira. Da biste kopirali starije verzije, morate da vratite u prethodno stanje i kopirajte svakog od njih. Dodatne informacije o kreiranju verzija potražite u članku Omogućavanje i konfigurisanje kreiranja verzija za listu ili biblioteku.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×