Kopiranje datoteke i fascikle između OneDrive i SharePoint lokacija

Kopiranje datoteke i fascikle između OneDrive i SharePoint lokacija

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada želite da delite datoteke sa različitim tima osobe ili čak i dati druge timovima vlasništvo, možete da Kopiraj (ili Premeštanje) datoteke između OneDrive for Business i SharePoint Server 2019 lokacije. Možete da Kopiraj (ili Premeštanje) datoteka i fascikli iz OneDriveSharePoint, iz SharePoint da OneDrive, u okviru SharePoint lokacije ili između lokacija. Čak možete da kopirate datoteke iz neke druge osobe OneDrive u sopstveni OneDrive.

Savet: Možete i da kopirate datoteke pomoću istraživača datoteka. Za više informacija (koristeći OneDrive da OneDrive for Business kao na primer), pogledajte premestite datoteke iz usluge OneDrive u OneDrive for Business.

Saznajte više o tome kada da čuvanje dokumenata u OneDrive for Business ili SharePoint, kao i Kopiranje datoteka ili fascikli u sistemu SharePoint.

 1. Izaberite datoteke ili fascikle koje želite da kopirate, a zatim izaberite stavku Kopiraj u.

  Snimak ekrana Kopiraj na komandu u usluzi OneDrive for Business

  Napomena: Ako ne vidite komandu Kopiranje , verovatno koristite klasični OneDrive for Business ili lokalno instance OneDrive for Business. Ako je tako, pratite korake SharePoint 2016 da premestite ili kopirate datoteke u okviru ili između lokacija.

 2. U okviru Odaberi odredište, izaberite lokaciju na koju želite da kopirate. Lokacija se pojavljuju u okviru ime vaše organizacije, kao što je Contoso u ovom primeru.

  Snimak ekrana na izbor odredišta prilikom kopiranja datoteke iz usluge OneDrive for Business na SharePoint lokaciji.

  Videćete različite lokacije u zavisnosti od toga gde se nalazite. Na primer, ako ste na lokaciji SharePoint , videćete svoju trenutnu biblioteku, vaš OneDrivei drugih lokacija. Možda ćete morati da biste izabrali Pregledanje lokacije da biste videli na lokaciju koju želite.

  Napomene: 

  • Ako ne vidite bilo koje druge lokacije na listi kada kopirate stavke, vaša organizacija ne dozvoljava da kopirate više lokacija.

  • Ako ste administrator SharePoint ili globalnog administratora za vašu organizaciju, pogledajte članak Dozvoljavanje ili sprečavanje prilagođenu skriptu da biste saznali kako da omogućite sajtova kopiranje u centru administracije SharePoint .

 3. Izaberite lokaciju na kojoj želite da se stavke da biste otišli, a zatim izaberite stavku Kopiraj ovde da biste započeli Kopiranje stavke.

  Snimak ekrana izbor lokacije prilikom kopiranja datoteke u sistemu SharePoint

Napomene: 

 • Do 500 MB datoteka i fascikli možete da kopirate odjednom pomoću portala "na mreži". Da biste kopirali veće datoteka ili datoteka sabiranje više od 500 MB, korišćenje istraživača datoteka. Za više informacija (koristeći OneDrive da OneDrive for Business kao na primer), pogledajte premestite datoteke iz usluge OneDrive u OneDrive for Business.

 • Kada koristite Kopiranje dokumenata koji imaju istorija verzija, samo na najnoviju verziju se kopira. Da biste kopirali starije verzije, morate da vratite u prethodno stanje i kopirajte svakog od njih. Dodatne informacije o kreiranju verzija potražite u članku Omogućavanje i konfigurisanje kreiranja verzija za listu ili biblioteku.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Na mreži

Pronalaženje pomoći na mreži
Pogledajte još stranica podrške za OneDrive i OneDrive for Business.
Za OneDrive aplikaciju za mobilne uređaje, pogledajte članak Rešavanje problema sa OneDrive aplikacijom za mobilne uređaje.

Ikona „Podrška putem e-pošte“

Obratite se podršci putem e-pošte
Ako vam je i dalje potrebna pomoć, protresite mobilni uređaj dok ste u aplikaciji OneDrive ili pošaljite e-poruku OneDrive timu za podršku. Da biste se obratili OneDrive for Business podršci sa PC ili Mac računara, kliknite na ikonu OneDrive na sistemskoj traci poslova ili traci sa menijima, zatim izaberite stavke Više > Pošalji povratne informacije > Nešto mi se ne dopada.

OneDrive for Business Administratori takođe mogu da pogledaju OneDrive for Business Tech zajednicu, Pomoć za OneDrive for Business administratore ili da se obrate podršci za Office 365 za preduzeća.

Forumi Office 365 zajednice

Imate povratne informacije?
OneDrive UserVoice je mesto za predloge funkcija koje želite da dodamo u OneDrive. Iako ne možemo da garantujemo određene funkcije ili termine, odgovorićemo na svaki predlog sa najmanje 500 glasova.

Idite na OneDrive UserVoice.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×