Kopiranje Power Map ekrana u druge aplikacije

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovog članka ovde na engleskom jeziku.

Da biste kopirali Power Map ekran u drugu aplikaciju, kao što je Microsoft Word ili PowerPoint, možete da uhvatite ono što je prikazano na 3-D ekranu i nalepite u Word dokument ili PowerPoint prezentaciju kao statičku sliku.

Primer hvatanja ekrana

  1. U Power Map, pomerite na mapi da bude prikazano ono što želite da uhvatite.

  2. Izaberite stavke Početak > Uhvati ekran.

Stavka „Uhvati ekran“ na kartici „Početak“

Tako kopirate uhvaćeni ekran u ostavu.

  1. U drugoj aplikaciji kliknite na mesto na kojem želite da nalepite uhvaćeni ekran i pritisnite kombinaciju tastera Ctrl+V.

    Savet : Ako želite da prikažete celu Power Map pregled u PowerPoint prezentaciju, možete da kreirate video zapis pregleda i umetnite ga u PowerPoint slajd.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft pruža ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. Članak bio mašinskog preveli, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×