Kopiranje 3D Maps ekrana u drugu aplikaciju

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Da biste kopirali 3D Maps ekran u drugu aplikaciju, kao što je Microsoft Word ili PowerPoint, možete da uhvatite ono što je prikazano na 3-D ekranu i nalepite u Word dokument ili PowerPoint prezentaciju kao statičku sliku.

Primer hvatanja ekrana

  1. U programskom dodatku 3D Maps pomerajte se po mapi tako da se prikaže baš to što želite da uhvatite.

  2. Izaberite stavke Početak > Uhvati ekran.

    Opcija „Reprodukuj obilazak“ za 3D mape

    Tako kopirate uhvaćeni ekran u ostavu.

  3. U drugoj aplikaciji kliknite na mesto na kojem želite da nalepite uhvaćeni ekran i pritisnite kombinaciju tastera Ctrl+V.

    Savet :  Ako želite da prikažete ceo 3D Maps obilazak u PowerPoint prezentaciji, možete da napravite video zapis obilaska i umetnete ga na PowerPoint slajd.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×