Kopija datoteke iz usluge OneDrive druge osobe

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako Office 365 administratoru dali pristup da druge osobe OneDrive, možete da radite sa datotekama u njemu dok da radite sa datotekama na lokaciji tima SharePoint .

Kopiranje ili preuzimanje samo nekoliko datoteka

Ako želite da čuva kopije samo nekoliko datoteka, možete da uradite nešto od sledećeg:

  • Kopiranje datoteka da biste sopstvene OneDriveili na lokaciji tima SharePoint. Otvorite osobe OneDrive u pregledaču pomoću veze vam je dao, izaberite datoteke koje želite da kopirate i izaberite stavku Kopiraj u. Dodatne informacije o biranju odredišta na datoteku, pogledajte članak Kopiranje datoteka i fascikli između usluge OneDrive for Business i SharePoint lokacije.

  • Preuzimanje datoteka sa računarom. Otvorite OneDrive u pregledaču pomoću veze vam je dao, izaberite datoteke koje želite da kopirate i kliknite na dugme Preuzmi.

Savet: Čuvanje OneDrive lokaciju kao omiljene ako mislite da možda ćete morati ponovo da mu pristupe.

Premeštanje ili organizujete mnogo datoteka

Ako morate da kopirate mnogo stavki ili da radite u više fascikli, preporučujemo da sinhronizujete OneDrive pomoću Klijent za sinhronizaciju usluge OneDrive. Onda možete da premestite datoteke i fascikle između lokacija tako što ćete ih prevući u istraživaču datoteka ili Nalazač. Ako ne sinhronizujete svoj OneDriveili bilo koje lokacije tima SharePoint , možete lako da premestiti stavke iz druge osobe OneDrive da ovih drugih lokacija. Da biste počeli, otvorite osobe OneDrive u pregledaču pomoću veze koje ste ih dobili i kliknite na dugme Sinhronizuj. OneDrive sinhronizovaće se kao SharePoint lokacije tima, tako da će se prikazivati u istraživaču datoteka u okviru ime vaše organizacije.

Drugi korisnik OneDrive u levom oknu u istraživaču datoteka

Za više informacija o podešavanju sinhronizacije, pogledajte članak Sinhronizovanje SharePoint datoteke sa novi klijent za sinhronizaciju OneDrive.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×