Konvertovanje mastila spot boje u procesnu boju

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Pre nego što možete da sledite ove korake, morate prvo ste podesili publikacije da biste koristili procesne boje i spot boje.

Kako?

  1. U meniju Alatke postavite pokazivač na stavku Komercijalni alati za štampanje, a zatim izaberite stavku Štampanje u boji.

  2. U odeljku Definiši sve boje kao izaberite opciju Procesne boje i spot boje.

  1. U meniju Alatke postavite pokazivač na stavku Komercijalni alati za štampanje, a zatim izaberite stavku Štampanje u boji.

  2. Izaberite karticu Mastila.

  3. Kliknite na strelicu pored mastila spot boje koje želite da konvertujete, a zatim izaberite stavku Konvertuj u proces.

Microsoft Office Publisher će ukloniti mastilo spot boje sa liste mastila na kartici Mastila, a zatim konvertovati boju navedenu na kartici Boje tako da budu prikazane njene CMYK vrednosti.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×