Konvertovanje dokumenta u PDF datoteku u programu Word Web App

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Možete da koristite Word Online za konvertovanje dokumenta u PDF datoteku tako što ćete koristiti komande "Odštampaj". To će generisati osnovni PDF-a koji čuva raspored i oblikovanje originalnog dokumenta.

Komanda „Odštampaj“ u programu Word Web App

Ako vam je potrebno više kontrole nad opcije za PDF datoteku, kao što je dodavanje obeleživača, koristite Word aplikaciju za računare za Konvertovanje dokumenta u PDF datoteku. Kliknite na dugme Otvori u programu Word da biste počeli da koristite aplikaciju za stone računare.

Slika komande „Otvori u programu Word“ u aplikaciji Word Web App

Ako nemate Word aplikaciju za računare, sada možete da probate ili kupite najnoviju verziju sistema Office.

Saveti : 

  • Recite nam kako biste koristili ovu funkciju u programu Word Online. Na dnu Word Online prozora kliknite na Pomozite da se unapredi Office.

  • Komanda „Pomozite da se poboljša Office“

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×