Konvertovanje OneNote tabele u Excel radni list

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ponekad, da biste poboljšali izgled tabele na stranici, možda ćete želeti Oblikovanje tabele tako da podseća na jednostavnu unakrsnu tabelu. U ovoj verziji programa OneNote, imate opciju da biste ga pretvorili u potpuno funkcionalan Microsoft Excel unakrsnu tabelu.

  1. Otvorite stranicu koja sadrži tabelu koju želite da konvertujete.

  2. Aktivirajte tabelu tako što ćete kliknuti unutar bilo koje njene ćelije i otkrijte skrivenu karticu Alatke za tabelu.

  3. Na kartici Alatke za tabelu kliknite na dugme Konvertuj u Excel radni list.

    Konvertovanje OneNote stranice u Excel unakrsnu tabelu

OneNote pretvara tabelu u Excel unakrsnu tabelu i umeće ikonu "datoteka" na stranici i ugneždeni dinamičkim pregled datoteke. Kada promenite ili ažurirate unakrsne tabele, pregled na stranici sa napomenama se automatski ažurira.

Ako su podaci već u unakrsnoj tabeli, možete da dodate Excel unakrsnu tabelu na stranicu.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. Jer u članku mašinskog prevesti mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksu i gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×