Kontrole poziva pomoću slušalice u timovima

Kontrole poziva pomoću slušalice u timovima

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Timovima podržava kontrola poziva i sastanaka pomoću fizička dugmadi na USB slušalice i perifernih uređaja. Koristite kontrole kao što su privremeno isključivanje zvuka, ponovno uključivanje odgovor i jačinu zvuka nagore ili nadole.

Videli ste probleme sa uređajima na listi ispod i kontrole poziva možda neće funkcionisati kao što je očekivano. Radimo sa našim partnerima da rešite ove probleme, uverite se da da biste proverili ovde redovno da li postoje ispravke.

Napomena: Ako ste nadogradili timovima pozivanje, ali niste ažurirani Skype za posao, trebalo bi da zatvorite Skype za posao kada koristite timovima da biste se uverili poziva kontroliše rad sa USB slušalice i periferalima.

Uređaji sa poznatim ograničenja i probleme

PLANTRONICS

540 M

APU 75

C220 M

Kalistom 800 grupe

Savi 400 i 700 grupe kada se koristi sa čvorišta softvera

Polycom

CX100

CX300

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×