Kontrola pristupa na osnovu mrežne lokacije ili aplikacije

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da biste sprečili korisnike da pristupe OneDrive i SharePoint sadržaj na uređajima izvan određenog domeni i da ih sprečite da pristupe datotekama u aplikacijama koje ne proveravaj za status uređaja, koristite stranici pristup sa uređaja u centru administracije OneDrive.

Pristup karticu uređaj centra administracije OneDrive

Kontrola pristupa na osnovu mrežne lokacije

Možete da odaberete određeni IP adrese ili opsezi IP adresa iz koje želite da omogućite korisnicima da pristupaju svojim datotekama OneDrive . Na primer, možda ćete želeti da samo pristup OneDrive datoteke pomoću mrežne adrese koja je vaša organizacija vlasnik korisnici.

Da biste omogućili pristup samo iz definisane mrežne lokacije
  1. U okviru kontrola pristupa na osnovu mrežne lokacije, potvrdite izbor u polju za potvrdu Dozvoli pristup samo iz određene IP adresu lokacije .

  2. Kliknite na dugme Uredi.

  3. Unesite opsezi IP adresa koje želite da dozvolite pomoću CIDR način zapisivanja. Na primer: 172.16.0.0, 192.168.1.0/27, 2001:4898:80e8::0 / 48. Unesite jedan opseg IP adresa po liniji i uverite se da ne preklapaju IP adrese.

  4. Kliknite na dugme Sačuvaj na stranici pristup sa uređaja.

Kontrola pristupa iz aplikacije koje ne koristite moderni potvrda identiteta

Verzije Office pre Office 2013 i aplikacije nezavisnih proizvođača koje ne koristite moderni potvrde identiteta i ne možete da nametnete ograničenja zasnovane na uređaj. To znači da omogućavaju korisnicima da zaobiđe uslovno pristup smernice koje se konfiguriše u Azure.

Da biste blokirali pristup iz aplikacije koje ne koristite moderni potvrda identiteta
  1. U okviru kontrola pristupa iz aplikacija koje ne možete da primenite na osnovu uređaj ograničenja, opozovite izbor u polju za potvrdu Dozvoli pristup iz aplikacija koje ne koristite moderni potvrde identiteta .

  2. Kliknite na dugme Sačuvaj.

Takođe pogledajte

Upravljanje OneDrive for Business mobilni pristup

Korišćenje novog OneDrive centar administracije

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×