Kontrola pristupa na osnovu mrežne lokacije ili aplikacije

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Da biste sprečili korisnike da pristupe OneDrive i SharePoint sadržaj na uređajima izvan određenog domeni i da ih sprečite da pristupe datotekama u aplikacijama koje ne proveravaj za status uređaja, koristite stranici pristup sa uređaja u centru administracije OneDrive.

Pristup karticu uređaj centra administracije OneDrive

Kontrola pristupa na osnovu mrežne lokacije

Možete da odaberete određeni IP adrese ili opsezi IP adresa iz koje želite da omogućite korisnicima da pristupaju svojim datotekama OneDrive . Na primer, možda ćete želeti da samo pristup OneDrive datoteke pomoću mrežne adrese koja je vaša organizacija vlasnik korisnici.

Da biste omogućili pristup samo iz definisan mrežne lokacije
  1. U okviru kontrola pristupa na osnovu mrežne lokacije, potvrdite izbor u polju za potvrdu Dozvoli pristup samo iz određene IP adresu lokacije .

  2. Kliknite na dugme Uredi.

  3. Unesite IP adresu opsege koji želite da dozvolite pomoću CIDR način zapisivanja. Na primer: 172.16.0.0, 192.168.1.0/27, 2001:4898:80e8::0 / 48. Unesite jedan opseg IP adresa po liniji i uverite se da ne preklapaju IP adrese.

  4. Kliknite na dugme Sačuvaj na stranici pristup sa uređaja.

Kontrola pristupa iz aplikacije koje ne koristite moderni potvrde identiteta

Verzije Office pre Office 2013 i aplikacije nezavisnih proizvođača koje ne koristite moderni potvrde identiteta i ne možete da nametnete ograničenja zasnovane na uređaj. To znači da omogućavaju korisnicima da zaobiđe uslovno pristup smernice koje se konfiguriše u Azure.

Da biste blokirali pristup iz aplikacije koje ne koristite moderni potvrda identiteta
  1. U okviru kontrola pristupa iz aplikacija koje ne možete da primenite na osnovu uređaj ograničenja, opozovite izbor u polju za potvrdu Dozvoli pristup iz aplikacija koje ne koristite moderni potvrde identiteta .

  2. Kliknite na dugme Sačuvaj.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Upravljanje OneDrive for Business mobilni pristup

Korišćenje novog OneDrive centar administracije

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×