Konsolidovanje više izvora podataka u izvedenoj tabeli

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete da kreirate izvedenu tabelu pomoću podataka u različite opsege. Ove opsege može da bude u istom radnom listu, na posebnom listove ili čak i u zasebne radne sveske. Da biste to uradili, morate da koristite čarobnjak za izvedenu tabelu i odaberite opciju više opsega konsolidacije . Iako je ovaj čarobnjak je uklonjen sa korisničkim interfejsom za Microsoft Excel for Mac 2011, možete i dalje da joj pristupe pomoću tasterske prečice.

  1. Da biste otvorili čarobnjak za izvedene tabele, pritisnite KOMANDU + ALT + P.

  2. U koraku 1 čarobnjaka, kliknite na dugme više opsega konsolidacije, a zatim kliknite na dugme dalje.

  3. U koraku 2a čarobnjaka, odaberite željeni broj stranice poljima koja želite.

    Korišćenjem polja stranice, možete da grupišete opsege povezanih podataka ili možete da imate na stranicu koja prikazuje sve opsege konsolidaciju. Na primer, ako konsolidujete podatke o prodaji sa četiri različite listova, možda ćete želeti da kreirate polje stranice na consoldiate 2010 podatke iz različitih listova i drugog polja stranice za konsolidovanje podataka 2011.

  4. Pratite preostale korake u čarobnjaku.

Takođe pogledajte

Kreiranje izvedene tabele za analizu podataka radnog lista

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×