Konfigurisanje postavki proxy servera i vremenskog ograničenja

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

 1. Na stranici administracije pretrage, u okviru koja, izaberite stavku proxy servera i vremenska ograničenja.

 2. Na stranici „Upravljanje postavkama pretrage na nivou farme“, u odeljku E-adresa kontakta, upišite e-adresu kontakta u polje E-adresa. Ovo je obavezno i omogućava administratorima lokacija koje su popisane da se obrate odgovarajućoj osobi ako popisivanje stvara probleme ili je neželjeno.

 3. U odeljku Postavke Proxy servera , izaberite nešto od sledećeg:

  • Nemoj da povezuješ pomoću proxy servera      Izaberite ovu opciju ako želite da se povežete sa drugim serverima radi popisivanja bez korišćenja proxy servera.

  • Koristi navedeni proxy server      Izaberite ovu opciju ako želite da popisujete druge servere pomoću proxy servera. Konfigurišite sledeće postavke ukoliko izaberete ovu opciju:

   • U polju Adresa otkucajte adresu proxy servera.

   • U polje Port upišite port proxy servera ukoliko je to potrebno.

   • Potvrdite izbor u polju za potvrdu Zaobiđi proxy server za lokalne (intranet) adrese ako želite da zaobiđete proxy server za intranet adrese.

   • Otkucajte te adrese u okviru za tekst Ne koristi proxy server za adrese koje počinju sa ako ne želite da koristite proxy server za određene adrese. Razdvojte adrese tačkom i zarezom.

 4. U odeljku Postavke vremenskog ograničenja, u polju Trajanje veze (u sekundama) upišite broj sekundi koje server za popisivanje treba da sačeka pre nego što istekne vremensko ograničenje pri pokušaju da stupi u kontakt sa serverom za popisivanje.

 5. U polje Vreme potrebno za potvrdu zahteva (u sekundama) upišite broj sekundi koje server za popisivanje treba da sačeka za prihvatanje zahteva servera koji je kontaktiran radi popisivanja.

 6. U odeljku Konfigurisanje upozorenja za SSL certifikat potvrdite izbor u polju za potvrdu Zanemari upozorenja za imena SSL certifikata ako verujete da su lokacije valjane čak i ako se imena njihovih certifikata ne podudaraju sa očekivanim.

 7. Kliknite na dugme U redu.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×