Konfigurisanje oznaka

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Napomena : Posetite lokaciju www.microsoft.com za najnovije i iscrpne informacije.

Oznake se mogu dodati Microsoft Office dokumentima tako da možete da uključite svojstva ili druge važne informacije u odštampane dokumente. Sadržaj oznake se može koristiti i kao kriterijum za pretragu.

  1. Na gornjoj traci za navigaciju kliknite na vezu Operacije.

  2. Na stranici „Operacije“, u odeljku Bezbednosna konfiguracija kliknite na vezu Podešavanje smernica za upravljanje informacijama.

  3. Na stranici „Podešavanje smernica za upravljanje informacijama“, u listi funkcija za smernice za upravljanje informacijama kliknite na vezu Oznake.

  4. Na stranici „Podešavanje oznaka“, u grupi Status, u odeljku Raspoloživost izaberite neku od sledećih opcija:

    • Raspoloživo za korišćenje na novim lokacijama i novim smernicama za liste. Izaberite ovu opciju ako želite da funkcija oznake bude raspoloživa na novim lokacijama i novim smernicama za liste, kao i na lokacijama i smernicama za liste koje su već podešene da koriste funkciju oznake.

    • Otkazano: Nije raspoloživa za nove lokacije i smernice za liste, ali je još uvek na raspolaganju za postojeće smernice koje koriste tu opciju. Izaberite ovu opciju ako želite da funkcija oznake ostane raspoloživa za lokacije i smernice za liste koje su već podešene da koriste funkciju oznaka, ali da ne bude na raspolaganju za dodavanje na nove lokacije i smernice liste.

  5. Kliknite na dugme Sačuvaj.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×