Konfigurisanje opštih postavki Veb aplikacije

Važno: Ovaj članak je mašinskog prevede potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

 1. Na gornjoj traci sa vezama kliknite na vezu Upravljanje aplikacijom.

 2. Na stranici "upravljanje aplikacijama" u okviru Upravljanje SharePoint Web aplikacijom, izaberite stavku Opšte postavke Web aplikacije.

 3. Ako trenutno izabrana Web aplikacija nije Web aplikaciju za koju želite da konfigurišete postavke, na stranici Veb aplikacije Opšte postavke, u odeljku Web aplikacije , u meniju Web aplikacije izaberite stavku Promeni Web aplikaciju .

  • Na stranici izbor Web aplikacije, kliknite na dugme Veb aplikaciju za koju želite da konfigurišete postavke.

 4. U odeljku Podrazumevana vremenska zona , na listi Izaberite vremensku zonu izaberite vremensku zonu koju ćete koristiti za sve lokacije i podlokacije u Web aplikaciji.

 5. U odeljku Podrazumevani predložak kvote , na listi Izaberite predložak kvote izaberite predložak kvote da koristite kao podrazumevani predložak za sve kolekcije lokacija.

  Ako postoje predlošci kvote, možete da kreirate predložak tako što ćete kliknuti na vezu Predlošcima kvota u opisu odeljka. Kada navedete podrazumevani predložak za Web aplikaciju, i dalje možete izabrati neki drugi predložak kada budete kreirali kolekciju lokacija.

 6. U odeljku pametne oznake za ime osobe i prisutnost postavki , u okviru pametne oznake za omogućavanje ime osobe i Status na mreži za članove, izaberite opciju da ili ne da biste utvrdili da li će se prikazati informacije za sve lokacije u Web aplikaciji.

 7. U odeljku Maksimalna veličina otpremanja otkucajte maksimalnu dozvoljenu veličinu datoteke.

  Podrazumevanu maksimalnu veličinu datoteke je 50 megabajta (MB). Ako korisnik pokušava da otpremite datoteku ili grupu datoteka koja je veća od maksimalne veličine za otpremanje, pojavljuje se poruka o grešci i datoteke korisnika neće biti otpremljene.

 8. U odeljku obaveštenja , u okviru obaveštenja na ovom serveru su, izaberite opciju na ili isključili da omogućite ili onemogućite obaveštenja za sve lokacije u okviru Veb aplikacije.

  • Ako omogućite obaveštenja i želite da ograničite broj obaveštenja koje korisnici mogu da kreiraju, unesite vrednost u okviru Maksimalni broj obaveštenja koje korisnik može da kreira. Da biste dozvolili neograničeni broj obaveštenja, izaberite neograničen broj.

 9. U okviru RSS postavke odeljku Omogućavanje RSS feedova, izaberite stavku da ili ne da biste naveli da li želite da dozvolite Really Simple Syndication (RSS) feedove.

 10. U odeljku Bezbednosna provera valjanosti Veb stranice, u okviru Bezbednosna provera valjanosti je izaberite stavku Uključena ili Isključena da biste omogućili ili onemogućili bezbednosnu proveru valjanosti Veb stranice.

 11. Da biste podesili Istek vremena, u okviru Bezbednosna provera valjanosti ističe, izaberite posle, a zatim otkucajte dužinu trajanja vremena pre nego što bezbednosti isteknu. Da biste sprečili overa iz ističe, izaberite nikada.

 12. U odeljku Slanje korisničko ime i lozinku u e-poruci , izaberite stavku da ili ne da biste poslali ili da ne pošaljete korisnička imena i lozinke putem e-pošte.

  Napomena: Ova opcija se primenjuje samo kada je Microsoft Windows SharePoint Services pokrenut u režimu kreiranja Active Directory.

 13. U odeljku Unazad kompatibilan događajem , izaberite opciju na ili isključili da omogućite ili onemogućite kompatibilni sa prethodnim verzijama događajem.

  Kada je ova opcija omogućena, možete upisati kôd da biste upravljali događajima, a zatim možete da navedete kôd će se koristiti za određenu biblioteku dokumenata pomoću postavke biblioteke dokumenata.

 14. U odeljku Evidencija promena , u okviru Brisanje stavki iz evidencije promena, izaberite opciju iza ili nikada. Ako izaberete nakon, otkucajte vrednost za broj dana nakon koga želite da uklonite stavke iz evidencije promena. Izaberite nikada ako želite da nikada biti uklonjen sa evidencija promena stavke.

 15. U odeljku " Korpa za otpatke ", u okviru Status korpe za otpatke, izaberite ili Isključi da biste naveli da li su korpe za otpatke svih lokacija u ovoj Web aplikaciji uključena ili isključena .

  Ako isključite korpe za otpatke, brišu se sve datoteke koje se nalaze u korpe za otpatke za sve lokacije koje se nalaze u Web aplikaciji.

 16. U okviru Brisanje stavki u korpi za otpatke, izaberite opciju iza ili nikada.

  Ako izaberete posle, otkucajte broj dana treba da se čeka pre nego što pražnjenje korpe za otpatke. Ako izaberete opciju Nikadkorpe za otpatke nikada neće automatski biti ispražnjena.

 17. U okviru Drugostepena Korpa za otpatke, izaberite stavku Dodaj ili onemogućene.

  • Ako izaberete stavku Dodaj, otkucajte procenat da biste dodali na lokaciju kvote kapaciteta korpe za otpatke.

   Korpa za otpatke druge faze skladišti stavke koje krajnji korisnici izbrisali iz korpi za otpatke tako da izbrisane stavke može lako vratiti. Više informacija o kvotama i korpe za otpatke u članku Konfigurisanje kvota pomoću Drugostepena Korpa za otpatke.

 18. Kliknite na dugme U redu.

Vrh stranice

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, može da sadrži greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×