Konfigurisanje na uživo konferencije programski dodatak za sastanke za Microsoft Office Outlook

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Pre korišćenja konferencije programski dodatak za Microsoft Office Outlook, prvo morate da konfigurišete nalog za uslugu Microsoft Office Live Meeting ili Microsoft Office Communications Server 2007 R2:

Da biste konfigurisali nalog Office Communications Server 2007 R2

 1. U meniju konferencije izaberite stavku Podešavanje naloga.

 2. U dijalogu Korisnički nalog , u okviru Office Communications Serverime za prijavljivanje u okvir za tekst, otkucajte ime za prijavljivanje.

 3. Opcionalno: Izaberite stavku Više opcija da biste podesili Više opcija za postavke veze.

 4. Opcionalno: U dijalogu Više opcija za postavke veze izaberite stavku koristi ove servere. U okvir ime unutrašnjeg servera ili IP adresu ili ime spoljašnjeg servera ili IP adresa za tekst, otkucajte ime servera ili IP adresu Live servera u koju ćete se povezati.

 5. Opcionalno: Odaberite protokol koji ćete koristiti tako što ćete izabrati Poveži se koristeći: TCP ili TLS. Izaberite opciju koristi sledeće korisničko ime i lozinku, a zatim otkucajte u informacije za prijavljivanje.

 6. Opcionalno: Kliknite na dugme u redu u dijalogu Više opcija za postavke veze .

  Napomena : Informacije za postavku Više opcija , zajedno sa informacijama za prijavljivanje je dostupan sa Live Meeting administrator

 7. U dijalogu Korisnički nalozi izaberite stavku Testiraj vezu da biste potvrdili informacije za prijavljivanje.

Važno : Postavke za Office Communications Server nalog se dele sa Office Communicator 2007.

Da biste konfigurisali nalog usluge Live Meeting

 1. Izaberite stavku Korisnički naloziu programu Outlook, u meniju konferencije .

 2. U dijalogu Korisnički nalog , u okviru usluge Live Meeting, otkucajte URL ADRESU Internet portal ili izaberite se unosi korisničko ime i lozinku da biste pristupili moj nalogi otkucajte informacije za prijavljivanje.

 3. Izaberite stavku Testiraj vezu da biste potvrdili informacije za prijavljivanje.

Uključivanje u konferenciju biranjem je nova audio opcija za audio konferencijama koji se hostuju na Office Communications Server 2007 R2. Mogućnost uključivanja u pruža trošak efikasnog zamenu za vaše preduzeće konferencije dobavljača usluge. Takođe omogućava učesnicima konferencijskog poziva da biste se pridružili konferencijskog poziva Communicator ili Live Meeting koje koristi uključivanje u konferenciju biranjem za zvuk pomoću telefona ili mobilnom uređaju. Biranje opcija može se koristiti za planirano konferencijske pozive Communicator ili Live Meeting. Sa uključivanje u konferenciju biranjem, članovi i koje nisu članovi od mrežom preduzeća mogu da se pridruže konferencijskog poziva bez potrebe za konferencije dobavljača.

Da biste se pridružili konferencijski poziv kao linija vodilja, izlagača ili ovlašćeni pozivalac, morate da koristite PIN-a. PIN-a je podešen kada konfigurišete Uključivanja u konferenciju postavke.

Da biste konfigurisali Postavke konferenciju biranjem za Office Communications Server 2007 R2

 1. Kliknite na dugme Uključivanja u konferenciju postavkeu programu Outlook, u meniju konferencije .

 2. Na stranici za uključivanje u konferenciju biranjem, u okviru Lični identifikacioni broj (PIN), kliknite na dugme Prijavi se.

 3. Kliknite na dugme jezik, izaberite željeni jezik sa liste i zatim kliknite na dugme Prijavi se.

 4. Na stranici Kreiranje novi PIN KÔD , izaberite stavku PIN-a ili Promena PIN KODA, otkucajte broj koji ispunjava zahteve PIN-a u polju uređivanje PIN i zatim ponovo otkucajte novi PIN-a u okviru uređivanje Potvrdite PIN .

 5. Kada završite, kliknite na dugme Sačuvaj.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×